Filmin anlatmak istediği hiç bir şey yok.. Sadece öldürmek için öldüren bir sapığı konu almış. Filmi izlerken bu kadar tesadüf olmaz artık dememek elde değil. Çok saçma...
abi sean bean döktürmüş yine ama kendisini daha çok aşması lazım çünkü çok mükmmel bir aktör geçmişine bakarsanız sean beanın çok iyi işler yaptığınıda görürsünüz sean bean seni daha iyi yerlerde görmek istiyrm çıtanı yükselt
çok enterasan bi film.Hikaye olarak çok bayat ama filmi izlerken bir his filmde gizemli birşeyler olduğunu hissettiriyor.boş zamanınızda izlenilebilir.
evet sanıldığı gibi deyıl demeyın kım olursa olsun asla ve asla siz yolda ve otoyollarda yabancıları aracınıza bındırmeyın. bu dunyanın her yerınde gecen kuraldır anlamadıysanız otostopçuyu izleyin anlarsınız ben severek ızlediğim butun bu tarz film lerde gecen konu hep aynı ama bu farklı umarın seversiniz benim sevdiğim gibi