Otostopçu
    Otostopçu hakkında görüşlerin ?

deepblue32179
    deepblue32179

1 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Film genel olarak güzel. Sizi tüm süre boyumca germeyi başarıyor. Tavsiye ederim.
    grafisthav
    grafisthav

9 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    evet filmin bazı yerlerinde "ne yapıyosun ya bu kadarı oldumu zaten iyi gidiyordun" dediğiniz oluyor yönetmene ve senaristte ama sizi germeyi iyi başarıyorlar. buna rağmen ben beyendim izlenmeye değer bi film. bende sonunu beyenmedim ama o kız onu yapmasaydı bunalıma girerdi :) 10/8 iyi seyirler.
    vietnam88
    vietnam88

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    bu film insanlara gerçek hayattta ders vremek için yapılmış gibi gerçekten.bence güzel bir film
    fatihkcpck
    fatihkcpck

29 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    film hakkında sean bean ın oyunculğu dışında söyleneblcek bişi yok..film ilk 30 dakikadan sonra saçmalamaya başlıyo..en fazla 10 /5
    erzincansporlu
    erzincansporlu

23 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    BU film için bu ikinci yorumum. Sonu iyi bağlanmasa da filmdeki heyecan iyiydi. Bazı küçük hataların dışında sürükleyiciydi. Ben beğendim aslında. Filmin sonuna taktım biraz ama neyse. İyiydi diyelim..
    sheeter
    sheeter

3 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    bu filmde teksas katliamı gibi intikam duygusunun işlendiğini görüyorsunuz. ben filmi beğenmeyen arkadaşların bütün filmleri aynı gözle izlediğini düşünüyorum. korku filmi değil belki ama güzel bir maceraydı. sizi sesler ve klasik yöntemle korkutmaya çalışmıyor alışılmadık karelerle germeye çalışıyor. ayrıca film boyunca dehşetten tiksinen, barışçıl insanların intikam ateşiyle yanıp tutuştuğunu görmek de yönetmenin bir başarısıdır. başarılı bir film olarak görüyorum.
    Ümit B
    Ümit B

4 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Arabaniza yabancilari almadan önce iki kere düsündürecek bir film. Ancak yine de konusu biraz abartilmis görünüyor. Sonlara dogru bunu iyice hissediyorsunuz.
    neehot
    neehot

10 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    bence ızlenebılır bır fılm...konusu asla yabancılarla oynama fılmıne benzesede guzel fılm..not:vakitkaybına neden olmazz..108
    cnzns
    cnzns

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    filmi izledikten sonra izleyici yorumlarına baktım ve övgü dolu cümleler sarfedenlerin çoklugu karsısında şok oldum.filmde sean bean ın oyunculugu dışında -ki o da çok fazla abartılacak düzeyde değil- hiçbir etkileyicilik yok denilebilir.saçma sapan sahnelerle dolu 2.sınıf bir aksiyon.10 üzerinden en fazla 5.
    villa7
    villa7

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    bence izlenebilecel çok güzel bir gerilim filmi.milletin her fılmde ılk tepkılerı cok abartmıslar yaw abartcaklar tabi sinema bu normal hayatta olmayan seyleride yansıtmak amaçları abartsınlar anlatamıyoruz bunu millete sinema bu hayallerinide gerçekleştiriyor.
    b-ac
    b-ac

4 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    çok bi beklentniz olmasın ama ben gerilmek istiyorum diyosanız alın izleyin..
    berat-word
    berat-word

16 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    iki kelime cok kotu baska soze gerek yok
    suzi-2
    suzi-2

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    güzel bir film evet klişe bir konuya sahip fakat etkileyecek bir iki sahnesi var filmin izlenmeye değer buluyorum ben bu filmi
    turgutkaya
    turgutkaya

16 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Bu filmin 7 ortalama tutturmuş olmasına çok yazık. Benzeri filmleri, sahneleri, anlatım şeklini açın televizyonunuzu izleyin. Birde lütfen kült olmuş filmlerle değerlendirin arasında sadece 2-3 puan mı oynuyor ?5/10 bile çok sayılır.... Ne var filmde ?
    american-idol
    american-idol

26 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Bence izlenebilir bir film.. Ne çok kötü ne çok iyi ama yinede guzel bir film. İnsanı heycanlandıran, yerinden fırlatan, merak ettiren sahneleri var. Her ne kadar sonu biraz kötü bitirilmiş olsa da denemenizi tavsiye ederim =)