Alp T.
10 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Film oldukça eğlenceliydi ve aksiyon sahneleri oldukça etkileyiciydi. Hem aksiyonu sadece bir kaç sahnede değil, filmin her yerine sinmiş. Film böylece daha bir izlenebilir oluyor. Komedi ile birlikte. Bu arada Clive Owen oldukça havalı ve soğukkanlı bir oyunculuk sergilemiş, başarısı gözüküyor. Monica Belluci ise zorlama olmuş hele aksanını unutmayalım. Paul Giamatti'nin karakteri ise tüm zamanların en psikopat kötülerinden biri bence. Oyunculuğu başarılı olmuş.
Filmin 80 dakika gibi kısa bir süresi var ama kafa dağıtmak için yeterli bence. Bir tek sonu biraz çabuk bitmiş, biraz daha sürse iyi olabilirmiş. Ama onun dışında fena değil film işte. İzlenebilir. 3/5
Not: Adam nasıl havuç ile adam öldürdü hala şaşırıyorum. Çok enteresandı.
eleştiren arkadaşlara diyeceğim şu günlük hayatta yaşadığımız olası şeyleri film yapsalar neden izleyelim ki farklı ve olması zor şeyleri yapmaları tabii ki doğru olanı
Bi an olsun aksiyon durmuyo.Ewt abartı war ama şöyle bi baktığınızda insanı heyecanlandıran we filmin kurgusu itibariyle olması gereken abartılar bence...8 puanı hakediyo
arkadaşlar sonuç olarak aksiyon filmi gerçekçi değil diye gözden çıkarmayın hemen bence sahneleri çok güzel çekilmiş ve ortada büyük bir emek var izlerken her sahnesinde heyecanlanıyor insan ve şahsen ben her saniyesini büyük bir heyecanla izledim.
böyle bir aksiyon olamaz.havadaki mücadele muhteşem.çok emek harcanmış.zekice bir senaryo.havuçlu sahneler parmak ısırtıyor.sevişme sahnesi çok güzel.bilerek abartılmış bir film.çok etkilendim.
-Tam arkadaş ortamı için -Sanatsal olarak değeri yok ancak filmin kendisiyle dalga geçen hali 3. sınıf film olmasını engelliyor -Clive Owenın yüzündeki ciddiyetle film arasındaki tezat çok başarılı -Filmin zorlamayacağını bilip dolu dolu 1,5 saat geçirmek için ideal 6/10