a-kadirtekin
26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bu film için harcana emeğe yazık bence. aksiyon sahneleri daha gerçekçi olsaydı izlenirdi belki. adamın karşısında arkasında sağında solunda çelik yelekli adamlar var. adam yatakta sevişirken bunların hepsini vuruyo. varın gerisini siz düşünün. kaldıki bu sahnenin benzerleri filmde 8 - 10 defa dönüyor. amerika ırakta o kadar kurşun kullanmamıştır. :=)
cranki sevenler kesinlikle bu filmi de sevecektir.ikisinde de ortada çok derin ve ilginç bir konu yok,sadece salt aksiyon namına çekilmiş olan filmler bunlar.ve bence ikisi de amaçlarına ulaşıyorlar.ben açıkçası filmi izlerken oldukça eğlendim,kan gövdeyi götürüyor ama o kadar akıllıca ve ilginç yöntemler var ki eğlenmemek elde değil.öneriyorum,clive owen da rolden role girmeye devam ediyor,kaliteli aktör olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.
izlerken tek bir saniye bile sıkılmadım..her ne kadar abartılmış sahneleri olsada şiddetle tavsiye ediyorum müthiş eğlenceli bir film.. sıkıldıkçaizlenebilecek bi yapıt 9/10
izlediğim en iyi aksiyon filmlerinden biri diyebilirim bol çatışmalı bol silahlı ve bol kanlı aksiyon sevenlere tavsiye ediyorum izleyin derim kaçırmayın 9/10
iyi güzel aksiyon filmi ama bu kadar da abartılmaz ki ya.... kendi arabasının ön camına ateş ediyor minibüse çarpıyor arabanın içinden çarpıp minibüsün içine fırlıyor içerdeki 7 8 adamı öldürüyor... tmm havuç işi güzeldi yalan yok ama neden böle saçma abartılaqr katmışlar filme anlamadım...10/4
fena olmayan bir film,sdce aksiyon isteyenlerin izleyebilecegi bi film, monica bellucci yi almaya gittigi sahnedeki muzik harika her ne kdr o muzigi baska yerde bulamasam da
daha önce de yorum yazmıştım bir kez daha yazmak istiyorum bu filmi dünyayı kurtaran havuç olarak komedi dalında vizyona soksalardı inanın dha çok ses getirirdi:)))