Hepsini Vur
    3,8
    Hepsini Vur hakkında görüşlerin ?

-Lord-
    -Lord-

12 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    sinemaya olan sevgimi nefrete dönüştürmeye başaran filmlerden... bu kadar gereksiz film olmaz, ayıptır ya...
    allstar7
    allstar7

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    süper bi aksiyon ..havuc olayı flan mükemmel:D
    dostça
    dostça

27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    cüneyt arkın ile polat alemdara bundan sonra haksızlık etmeyin bunu ve hitmani seyretikten sonra.aksiyon dolu tam bana göre seyredin derim
    candemirel
    candemirel

25 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Mantıksal yaklaşmayacaksanız ve canınız sıkılıyo ise ,zaman geçirmeye ideal bir film...Film baştan sonra aksiyon sahneleri ile dolu ve birçok sefer bu kadarı da olmaz...çok saçma deyip acaba şimdi ne olacak diye merak içine gireceğiniz sahnelerle dolu...mantık sınırlarını aşırı derecede zorlayan bir film...birşey beklemeden sadece izlemek için izlerseniz...keyif vereceği kesindir...
    archdey
    archdey

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Sevgili arkadaşlar aslında bu film bence biraz da aksiyon filmleriyle dalga geçiyor!Madem saçmalıkta sınır yok alın bakalım cıvıtma öyle olmaz böyle olur dedirtiyor.Bana göre gerçekten de görevini hakkıyla yerine getiriyor.Yoksa bu tip bir zırvalığın patlama yapmayacağını pekala yapımcılar da biliyor.Çok güzel bir görsel şölen ama dediğim gibi mantık aramayacak olanlar için!
    korhanli
    korhanli

28 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Film güzeldi tavsiye ediyorum...
    Monica Bellucci formundaydı gene :)))
    Demirtas
    Demirtas

25 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Filmi izlemeden önce buradaki yorumların bir çoğunu okumuş ve film hakkında iyi kötü bir fikre sahip olmuştum. Filmin mantık sınırlarını alt üst eden bir film olduğunu anladım ve filmi ona göre izledim. İzleyecek arkadaşlarada öyle yapmalarını öneririrm. Filmi tamamen boş zamanınızı dolduracağınız, kafanızın biraz bulanık olduğu bir zamanda kafanızı dağıtmak için için izleyin. Zaten çok uzun bir filmde değil. Tam çerezlik diyebileceğimiz bir film. Aksiyon filmlerinde hani filmin artık zirve yaptığı aksiyon sahneleri vardır. Vay be dersiniz. Bu filmde aksiyonun öyle zirve yaptığı bir bölüm yok. çünkü film bunun üzerine kurulu. Filmlerin süreleri ne kadar olur mesela. 100 dakika diyelim. 100 dakikanın bir 10 dakikası aksiyona ayrılır. Burda o 10 dakikalık bölümün bir film olduğunu düşünün. 85 - 90 dakikalık bir aksiyon sahnesi var filmde. Filmin süreside o kadar zaten. Tamamen bir çizgi film uyarlaması sanki. Karakterler, oyunculuklar tam çizgi filmlik. Aslında bir iki aksiyon sahnesinden bahsetme kisterdim ama filmi anlatmak zorunda kalıcam, o yüzden boşverin. Neyse geçin filmin karşısına kaç el ateş edildiğini saymaya çalışın. Sayabilen olursa tabi.
    gfb-eren89
    gfb-eren89

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    güzel bi filmdi yalnız adamı çok abartmışlar bazı sahneler varki gerçekten çok saçma olmuş onun haricinde film izlenmeye değer
    duman1983
    duman1983

19 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    filmin türü eğer komediyse komik bir film ama aksiyon filmi olarak izlerseniz yani ciddiye alırsanız sıkıcı bir film ve hadi artık bitsin diye sonunu beklersiniz. kısacası ne iyi bir film ne de kötü. eminim filmde oynayanlarda bu kadar adam napmaya toplandık diye sormuşlardır kendi kendilerine film sırasında. vasat bir film bu puanı haketmiyor en fazla alabileceği puan 10/6 maximum o da yani tamda beklediğim gibiydi
    loathemurat
    loathemurat

18 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    walla hıc laf atmayın ayda sölemeyın gusel puanalr hak edıyor ; sinemaya gırosun fragmanlar reklamlar gecıp bılmıor ama film baslıyor 1. ve son dk ya kadar nasıl gecıor napıor tak cıktım yanı surukledı 1 sn bile sıkılmadım gozumu ayırmadım ii di;)
    wade-140
    wade-140

15 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    arkadaslarr aksiyon on numara cokta keyifli bir film izleyin pişman olmazsınızz
    ilyas37
    ilyas37

10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    filmi henüz seyretmedim ama ilk fırsatta izleyeceğim. Bu film bence Monica Belluci için seyredilmeye değer :D :D
    freeop
    freeop

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Açıkcası abartıyı biraz severdim özellikle Bekmambetov un filmlerindeki abartılar iyiydi ancak, bu filmde inanılmazdı abartılar yani filmin aksiyonunu bozuyor.Çok çok kötüydü açıkcası.Bence zaman kaybı ve Owen a yakışmamış.Rezalette diyebilirim.
    gyurekli
    gyurekli

2 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Eğlenceli bir aksiyon filmi,,bence güzeldi..
    KaliteTAKİP
    KaliteTAKİP

1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    cok abartılmıss ama fılmm ızlenmelııı zaten komedı tadında bı fılm olmus ozellıkle yatak sahnesıı guzelll :D:D:D:D tavsıye ederımm