4,3
Testere 2 hakkında görüşlerin ?
19 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Korkunc olmanın ötesinde insan psikolojisine fazlasıyla etki eden bir film.Oyuncu performansları tek kelimeyle mükemmel.Korku,gerilim türünü sevenler mutlaka izlemeli.
13 Kasım 2005 tarihinde eklendi
İzleyin! İzleyin! İzleyin! Filmi bugün izledim; ilk filmi izlemiş olanlar, kesinlikle kaçırmasınlar. İlkini beğenmişseniz bunu bayılacaksınız, bence. Filmden çıkınca salondaki herkesin ağzı bir karış açıktı. Sürprizlerle dolu bir film ve sürprizli bir son. Çok ii kurgulanmış tuzaklar. İlkinden daha ii bir iş çıkardıkları ortada. Kaçırmayın, pişman olmayacaksınız!
16 Kasım 2006 tarihinde eklendi
filmi tamamen ingilizce izledim ama
bence çoook güzel bir film filmin başında adamın gözüne anahtarı koymak çok zekice bişey bide bi kadının elini içinde madde olan cama sokmasıyla obi nin yanma yeri güzeldi.kısaca film süperdi
15 Ocak 2006 tarihinde eklendi
hayatimda izledigim en iyi film. özellikle o iğnelerin olduğu sahneye bayıldım. bu filmin senaristiyle görüşmeyi gerçekten çok isterdim. Shawnee Smith'in perfonmansı çok iyiydi.
Testere 3'ü sabırsızlıkla bekliyorum. =)
20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
İlk film kadar sürükleyici olmayabilir ama bu türe farklı bir bakışla yaklaşan bir devam filmi için bence gayet güzeldi.İlk konudan kopmayan ve devamını sağlayan izlenmesi gereken bir film.
9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
mükemel bir film sonuna kadar ne olacağı belli değil finali tamamem süpriz izlemeyenler kesinlikle üzülür oceans gib filmlerdeki süprizli sonlar mütiş 10/9
13 Aralık 2005 tarihinde eklendi
gerilim deyince akla gelen her filmi izlemiş olarak testere 2 den memnun kaldığımı buradan haykırmak istiorum çünkü erkek arkadaşım filmi izledikten sonra 3 gün kendine gelemedi. Tamam kabul ediyorum birincisine oranla daha fazla "insanı geren" sahneler var ikincisinde ama zaten bu filmin amacı bu değil mi yani insanlar bu filme gitmeden de neyle karşılaşacaklarını az çok tahmin etmeli bence. Sinemada film izlemenin tek dezavantajı, kendinizi gevşetmek için konuşamaz ya da kolaykolay dışarı çıkamazsınınz. Üzerine para veriyoruz nie sonuna kadar izlemeyelim dimi??o zaman erkek arkadaşım gibi çok fazla sinir bozucu sahnelere karşı dayanıklı olmayanlar bu filmi tercih etmesinler ama benim uzun zamandır türünde bu kadar başarılı izlediğim bir başka film yok desem yeridir. sonu insanı "yuh artık" dedirten bir film başarılı demektir. Gerilim sevenlere şiddetle tavsiye edilir!!
12 Kasım 2006 tarihinde eklendi
gerçekten nuda çok güzeldi. Tabii ikincisi kadar güzel değildi o çok başkaydı bence yinede süper
TEStere
4 Kasım 2006 tarihinde eklendi
ilkini aratmıycak bir film diyemesemde, yine de çok çok başarılı..Tobin Bill zaten harika..tam bir Testere fun’ı ilan ediyorum artık kendimi.. :)
17 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bu filme diecek bişe bulamıorum..izlerken kendimi kaybettim ya ...mükkemmel bi senaryoo...mükemmel bi kadro...kesinlikle gerilim filmi severler bu filmi kaçırmasınlar..
12 Ocak 2006 tarihinde eklendi
kesinlikle beni şaşırtmadı..yine gerilimi bol olan bir testere filmiyle karşı karşıyayız.ilki kadar ii ve etkileyici..testere 3 ü dört gözle bekliyorum..
19 Ekim 2005 tarihinde eklendi
bence hayatımda izledigim en gzl film diyebilirim ama umarım ikincisi birincisini aratmaz lütfen cabuk vizyona girsin!!!....
31 Ekim 2006 tarihinde eklendi
''Hastalık derecesinde göz kamaştırıcı ve sarsacak kadar zeki''
-Fred Topal..

Geç olsa da izledim,az önce(yaklaşık bir 5-6 dk.önce)bitti..Çok fazla övmek istemiyorum,fakat diğer filmlerden nasıl da ayrılıyor ve bir iki basamak önde duruyor öyle değil mi...İnanılmaz ve aşırı zekice hazırlanmış bir film daha,,ilki gibi..Final olağanüstü fakat birincisi kadar şok etmediğini söyleyebilirim,ama yine de şu kelime bu film için esirgenmemeli;'olağanüstü'..

Sırada üç var,,bakalım onu ne zaman izleyeceğim,ama tavsiyem Saw 2 için,mutlaka izlenmesi gereken bir eser...
15 Mart 2007 tarihinde eklendi
serinin en az iyisi diyebilirim...ama kesinlikle kötü değil. mutlaka izleyin...
8 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Vasat bir gerilim.Bazı çarpıcı sahneleri olmasa hiç izlenmezdi.İlk bölümünü de fazla beğenmemiştim.Ucuz yapımlara "gerilim-korku" etiketi yapıştırıp sinemaseverlere sunmak sadece zaman çalmak oluyor.İzlemek fazla birşey katmaz,izlememek birşey kaybettirmez.