wildmor
23 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bence devam seri katil filmlerin en iyilerinden.bu seride önceki kadar olmasada müziğiyle bi kaç görüntüsüyle güzel.hele son gerçekler ortaya çıktığı zamanki müzik çok güzel.
Tüm serisi olmak üzere tam bir hayal kırıklığı.Herhangi bir şey vermiyor izleyiciye.İnsanların bu filmden bu kadar olumlu not alması bence sosyolojik bir araştırma gerektiriyor.Hayır korku gerilim deniyor ne doğru dürüst bir kan aktı ne başka bir şey.Zindana tıkılı insanlar,saçma sapan konuşmalar.Bu film bu puanı haketmiyor doğrusu.Ama herkez kendi yorumunu yapmış. Saygılar...
saw 2 bire oranla bence berbat çünkü çok basit ve saçma.hele oyunculuklar tamamen amatör.fakat saw 1 mükemmeldi.3 te bire daa yakın bir yapım.ama 2 gerçekten kötü.objektif bir puanlama yapılmamış.çok kötü bir film.
Bu iki filmi karşılaştırmak yerine ikisini bir bütün olarak alıyorum. Takır takır işleyen bir senaryo üzerine ardı ardına gelen sürprizlerle şaşırtıyor. Devam filmlerinin düştüğü hatalara düşmüyor.(9/10)
bence gerçekten olağanüstü bir filmdi.ilk filmle karşılaştırmak yanlış olur.devam filmi olarak belki bekleneni vermiyor ama senaryo zekice hazırlanmış.başta cube tarzı bir senaryo görünse de sonradan toparlamış.jigsaw ile ayrıntıları vermeleri de hoş olmuş.bence yine insan doğasına çarpıcı bir bakış getirmiş.mutlaka izlenmesi gerek diye düşünüyorum.
devam filminden beklediğiniz çok şeyi testere 2 de de görüyorsunuz.görüntü yönetmeni ve senaryo biraz daha iyi olabilirdi.yani o konuda sınıfta kalmasalar bile eleştiriyi hak ediyor.ama filme kötü film demek için kötü film izlememiş olması gerek.izlenmesi gerekenler listesine ekledim ben.10 üzerinden 7 aldı benden(çok bile verdim)
İlk filmin beğenilmeyecek pekçok yönü bulunabilir ama piyasaya ardı arkasına çıkan korku gerilim ve şiddet filmlerinin arasında çok ayrıldığı, çok daha kalbur üstü bir film olduğu da yadsınamaz. Ölüm şekillerinin özgünlüğü bile başlı başına bir ilgi unsurudur. Son dönemde hele çok büyük prodüksiyon diye önümüze sunulan fasarya filmlerden sonra bence bu film ön plana bile çıkarılabilir. Ben ilkini başarılı buldum, bunu da merakla bekliyorum.
Birincisi gerçekten çok hoştu ve geril filmlerine yeni soluk kazandırdı dersek yanlış olmaz.İkinci film biraz kritik genelde 2 ler pek fazla tutulmaz ( heleki bu filmde yönetmen değişti diyorlar ) birinciye gölge düşürebilir
ya arkadaşlar bir film bu kadar güzel olabilirmi?açıkçası ilk filmin bana biraz sıkıcı ve bunaltıcı geldiğini söylemeliyim fakat bu ikinci film çok güzel olmuş.Kesinlikle şunu söyleyebilirim ki çok daha kanlı ve çok daha güzel bir kurgu meydana getirilmiş.ilk filmdeki gibi filmin sonunda yine büyük şaşırmacalar geçiriyoruz.ama filmin içinde birkaç ipucunuda önceden tahmin edbiliyoruz.bence film kesinlikle böyle daha iyi olmuş.izleyenler umarım bana hak vereceklerdir.(10/10)