Testere 2
4,3

stillwater-2
stillwater-2

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Bir düşünce vardır ama çok doğru olan bir düşünce:"Devam filmleri başarısızdır"Evet genellikle bu düşünce doğrudur ama Testere serileri ve Terminatör1-2 için aynı şeyi söyleyemeyecem.Bu iki filmde inanılmaz,her serisi şarap gibi zaman geçtikçe güzelleşiyor.10/9
TAHA ŞABAN DİLMAÇ
TAHA ŞABAN DİLMAÇ

21 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Seriyi başarılı bir şekilde devam ettirmisler. Iyi diyebiliriz. Eleştirimi okuduğunuz için teşekkürer.
toblerone91
toblerone91

5 Ocak 2007 tarihinde eklendi
süper bir film.ama bu filmin seneryosu başka bi film içöin düşünülüyoruş.ilk filmin basşarısından sonra seneryo 6testere 2 olarak değişmiş.ama bence ilk filmden daha güzel.
classman82
classman82

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
izlemenin hiç kolay olmadığı bir film.gerilim sevenleri oldukça doyuruyor sahneler.bu tarzı sevenler için mükemmel.
the-o-c
the-o-c

15 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
devamı perfect olan nadir filmlerden üçüncüyü sabırsızlıkla bekliyorum
hellboy87
hellboy87

3 Kasım 2005 tarihinde eklendi
8 gün kaldı.Dayanırız heralde.Fragmanı çok iiydi bence.Gelsin hemen gidecem.Bence son yıllarda yapılan en iyi gerilim filminin devamını kaçırmayın.
marshmallow-2
marshmallow-2

13 Kasım 2005 tarihinde eklendi
süper bi filmdi bence..dewam filmi olmasindan dolayi süphelerim wardi ama filmi izledikten sonra hepsiinin kuruntu oldunu anladim:)daha 1.5 saat önce filmden çiktim ve hala etkisindeyimm..gerçekten süperdii..burdan da bisi daha kanitlandi..bu film düsük bütçeli filmlerden biriii..demek ki düsük bütçeyle ii isler yapilabilirmis..
burakzekai-29
burakzekai-29

12 Kasım 2005 tarihinde eklendi
film bir kadar güzel olmasada diğer gerilim öğeleriyle yine zirvedeydi bence bir devam filmi ancak bu kadar güzel olabilir izlemenizi tavsiye ederim...
Sedatt G
Sedatt G

6 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Bu film bana aceleye gelmiş bir film gibi gelmiş.Ayrıca ticari bir kaygı da sözkonusu.Testere1 ile bağlantı tam bana kalırsa kurulamamış,nedenini sölemek isterdim ama şimdi bazı püh noktalarını sölersem bu filmi izleyecek olan insanların izlemesine gerek kalmayacak. Neyse ben bu filmi Testere1 den çoook vasat bulduğumu söyleyebilirim.Oyuncular da pek hoşuma gitmedi açıkçasııııı.
r3mzi
r3mzi

7 Ekim 2006 tarihinde eklendi
birincisinin altında fazlaca ezilmeyen nefis bir film.büyüsünü devam ettiren bir film.birincisinin sonunun mükemmel olması bu filmi gölgede bıraktı.ama bu filmin sonuda mükemmel...
a-tangulu
a-tangulu

1 Aralık 2006 tarihinde eklendi
kesinlikle birincisi kadar iyi dil ama yinede kurgu olarak iyiydi ilki kadar keyif almadığım bi gerçek ama
emre3294
emre3294

18 Kasım 2005 tarihinde eklendi
film kesinlikle mükemmmel. ilk film kadar iyi hatta bazı yerlerde geçmiş bile. ilk filmin sadece son yarım saatinde aksiyon dolayısı ile gerlim tavanda idi ve çoğu kişinin( bende dahil) filmi beğenmesinin nedeni mükemmmel finali idi. bunda ise tüm gerilimi ve aksiyonu filme daitmislar ve bence ilkinden daha güzel daha profosyonelce olmuş. akıl oyunları gene çok iyi. beyenmeyenlerede şunu soriim son 5 senede ilk film haricinde bu tür(manyak/ultra zeki katil vs polis +masum sivil) daha ii film izlednizimi?
d-s-yy
d-s-yy

31 Ocak 2008 tarihinde eklendi
dahice bir film daha her zaman unutulmayan bir korku/gerilim filmi olacaktır bence.
The--Recep
The--Recep

16 Haziran 2007 tarihinde eklendi
filmi baştan sona çok iyi anlayan varsa bu filmi mutlaka beğenir.saw I kadar güzel değil ama gerçekten izlenmeye değer.
oksijen78
oksijen78

31 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
valla tek kelimeyle mükemmel bir film,eğer bu filme kötü diyebilmek için hiç kötü film izlememiş olmak gerekir konu mükemmel bağlantılar mükemmel eğer bence kusursuz bir film...