SuzAnna D.
10 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Efektlerle izlenilebilirligi ortalama bi film!.Ortada senaryo-kurgu yok gelisiguzel sallamasyonumsu bi film ama deniz temali film sevenler i!zlemeli bence tabi beklentisiz!
Film gerçek bir doğa olayını anlatıyor. Bu tarz dev dalgaların nedeni hala bilinemiyor. Yapıldığı dönem için görsel effectleri iyi olabilir. Ama günümüz için yetersiz. Ya da televizyonda sırıtıyor. Hikaye ise klişe, baba, kız ve kızın sevgilisi olunca hep aynı şey oluyor. Bruce Willis'in Armageddon filminin aynısı.
Titanikle alakası olmayan sadece bir gemi batıyor diye benzetmeye çalışanlara bakmayın. Ama film aksiyon macera klasmanında vakit öldürmek için birebir açıp dümdüz izleyin zaman geçiyor sarıyor.
Elimde izlemem gereken son filmdi.. Titanic'ten sonra ilk defa ona benzer bir film izledim.. Ama benzer dediğsem aynı tarz film değildiler.. Poseidon filminin aksiyon ve gerilimi bir başkaydı.. Aslında bir kısmını daha önce televizyondan izlediğimi hatırladım, ancak baştan sonra tekrar izledim.. Film genel olarak iyiydi ama bazen olur ya bu kadar şansta olur mu dersin ! İşte öyle bir senaryo vardı karşımda.. Kurt Russell gibi bir ustanın filmlerini izlemek gerçekten güzel.. Emmy Rossum ise ayrı bir güzellik.. Gerçekten çok tatlı ve masum bir yüzü sahip.. Sadece bu filmdeki rolünü değerlendirirsek güzeldi.. Josh Lucas ise kurtarıcı, kahraman rolünü çok iyi üstlenmiş.. Poseidon filmine geri dönecek olursak gerçekten aksiyon gerilim açısından başta belirtiyim gibi beklentilerinizi karşılıyor.. Bazı yerlerde gerçtekn mantık hatası olsada onuda görmemezlikten gelmek gerekir diye düşünüyorum.. Eğer izlemediğseniz televizyonda karşılaşırsanız veya elinize geçerse izlemenizi tavsiye ederim. iyi seyirler...