Bu filmi Titanice benzetebilmek için sinema sanatından hiç anlamıyor olmak gerekir. Sevip sevmemek ayrı konu ama Wolfgang Petersen tam ustalığına yakışan şahane bir macera/gerilim filmi yapmış. Bu film ancak bu kadar iyi yapılabilirdi. Truva dan sonra bu filmi de Petersena vermeleri tesadüf değil elbette, beklentimin de ötesinde bir filmdi...
evet titanice benzemiş ama titanic çekildi diye gemi felaketini konu alan film yapılmasn mı?ona benzemetilmesini doğal buluyorum.gerçekten güzel bir film.
okyanus'ta yüzen eşşek kadar bir geminin büyük bir dalgayla batması felaketini işleyen tekrardan öte gidemeyen konusu ve üslubuyla heyecanlandırmayan vasat film.
beklediğimden daha iyiydi diyebilirim.titanic'in aksiyon hali olmuş.oyunculuklar da fena değildi,aksiyon düzeyi de gayet yüksek başarılı bir film olmuş.
eed kabul güsel bi filmdi ama cidden sonunu batırmıslar.. yha nerden çıkdı o bot ? ne saçma.. gemiden çıkıosn direk karşında denisin üstünde seni bekleyen kurtarma botu hazır.. =)=)
güzel bir filmdi çok etkilendim.özellikle kaçış sırasında çektikleri sıkıntılardan dolayı gerildim filmi izlerken.ya anlamadığım bişey var belki filme heyecan katıyor ama yabancı sinemada buna sinir oluyorum.neden hep ya bi çocuk kaybolur yada bir kadın başka yöne sapar böyle filmlerde tamam zaman açısından iyi hasta beni sadece germekle kalmıyor aynı zamanda sinirlerimide bozuyor bu tarz şeyler.yaa adamlar canlarını kurtarmaya çalışıyo yanlarında çocuk birde bakıyolar nerelere gitmiş.hayret bir durum ya bu durum beni çok sinir ediyo.daha farklı şeyler olsa bence güzel olur:)gerçekten çok sinirleniyorum...