tropter
13 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Poseidon son zamanlarda izlediğim en iyi macera filmi.Bir kere film izleyiciyi hiç sıkmıyor ve gözünüzü bir an olsun filmden alamıyorsunuz.Çünkü aralıksız heyecana sahip.Üstelik tempo bir an olsun bile düşmüyor.Yalnız 7 kişilik grup suyun altında nefessiz o kadar süre nasıl kaldılar ve o kadar mesafeyi nasıl yüzdüler.Üstelik aralarında küçücükte bir çocuk vardı.Tamam filmde saçmalıklar olabilir.Ama bu kadarınada pes doğrusu.Yönetmen resmen seyirciyle o sahnede dalga geçmiş.Ayıp olmasın diyede o sahne sonunda bir bayan karakteri boğdu gerçi ama bu sahne filmde sırıtıyordu.Bunun haricinde hiç eksik bulamadım.Sağlam bir filmdi.Bide emekli amerikan deniz piyadesini Dylon karakterini canlandıran Josh Lucas'a bayıldım.Gerçekten süper bir aktör.Bu adam bence ilerde çok parlayacak.
film ne çok güzel nede çok kötüydü boş zamanda oturup izlenecek bir film zaten fazla zaman kaybınız olmaz 93 dakika sürüyor yani film basladıgı gibi bitiyor.tamam gemi güzel ama şanına yakışır bir batırma yok filmde daha sonra insanların gemi batarken yasadıgı korku veya dram yoktu sadece filmlerin bas rollerindeki oyuncuların gemide kurtulma çabaları vardı.zaten diğer bir çok filmlerde oldugu gibi bu filmdede çok bilmiş bir adam vardı geminin her çıkısını biliyordu.gruptaki diğer insanlar ne zaman bir çıkmaza girse ve çıkış için bir şey düşünseler bu bilmiş adam düşünme fırsatı vermeden diğer çıkışları gösteriyor.yani titanıc gibi olmasını beklemiyordum ama titanici bir daha izlemesini isterdiğim filmin yönetmenini hemde 2006 çekilen bir film teknolojiden eser yoktu filmde.... 5/10
valla bence iyi bi filmdi tabiiki asla bir titanic olamaz hatta yanindan bile gecemez o ayri zaten karsilastirmayin bile titanicle cunku titanic teki o duygusallik bu filmde yok!film tamamen adrenalim tamamen eksin hatta su havalandirma borusu sahnesinde icim icime sigmadi oluceklerinden degil ama dar alan olayi insani sterese sokuyo kisacasi izleyin eylenin ama titanic e ayip etmeyin!!:)
bu filmde herkes kırk yıllık sporcu:))mükemmel bi efor sarfediyorlar.yanlız filmin gorsel oğelerine diyecek lafım yok,ki kimsenin de soylecek bi lafı yoktur sanırım bu konuda...izleyin,eğlenin:)))
bu filmi titanicle kıyaslayanları aklım almıyor titanic gibi bir filmin yanına bile sokulacak niteliklere sahip değil duygusallık olarak konu olarak çok basit bir film
tamam vakit kaybı olduğuna katılıyorum;ama sıkılmıyorsunuz poseidonu'u izlerken.bu da pek çok filmden daha iyi olduğunu gösterir.en azından ne izlediğiniziz bilincindesiniz,değil mi ama??? =)
Klasik bir gemiden kaçma kurtulma filmi,geminin batması yada dalgalar değil içindeki kurtulma çabalarına ağırlık verilmiş,güzel bir aksiyon,izlenebilir.10/7
filmi izledikten sonra filmle ilgili yorum yapmak yerine verdiği mesajı konuşmakta fayda.insan yaşamının ne kadar değerli olduğu ve hayatta kalabilmek için insanın neler yapabileceğini göstermesi açısından ilginç bir filmdi.
Kötü bir Wolfgang Petersan filmi.Tamamiyle ticari amaçlı tipik yaz sezonu filmi olmuş.Kusursuz Fırtına,Truva gibi filmlerinin övgü alan yönetmeninden diyerek amma da reklam yaptılar hani.Klişe bir felaket filminden başka hiç bir şey değil.Kanımca eskisi çok daha iyiydi...