Çınar Ciğer
1 değerlendirme
21 Mart 2024 tarihinde eklendi
Sonu neden beğenilmemiş anlamıyorum. spoiler: Uzaylı tipli canlıların melekleri, çocukların adem ve havvayı, sondaki ağacın da yasak elma ağacı metaforize ettiğini düşünüyorum.spoiler: Bir ateist olarak bu son hoşuma gitti. CGI teknolojisi döneminin ortalamasının üstünde. Oyunculuklar konusunda yorum yapamam.
Bu kadar iyi başlangıca yakışmayan bir son olduğunu düşünüyorum.İlk olarak oyunculuğu değerlendirmek gerekirse gerçekten iyidi.Özellikle Nicolas Cage(John Koestler) ve Filmdeki çocuğu olan Chandler Canterbury(Caleb Koestler) çok iyi oynamışlar.İlk 1 saati gerek gerilim gerekse gizem çok iyidi.Ana karakterin şifreyi bulduğu yeri çok basit yapmışlar daha iyi olabilirdi.spoiler: Filmdeki en iyi sahnelerin uçak, metro ve herkesin dışarıda olduğu sahne spoiler: olduğunu düşünüyorum sadece o sahneler için bile film izlenebilir.1 saatten sonrası ise gerilim ve merak azalmış,seneryo basitleşmişti.Ve son hakkında konuşmak gerekirse çok anlamsız olduğunu düşünüyorum.Belki ben anlamamışımdır sonu ama gereksiz fantastik bittiğini düşünüyorum.Kısacası ilk 1 saat için izlenebilecek bir film.Tavsiye ederim filmi fakat izlediğim en iyi film diyemem.Bu filmi sevenlere 6.his filmini tavsiye ederim konular çok benzemesede oyunculuklar ve atmosfer bence benziyordu.Filme verdiğim puan 6.5/10 . Dediğim gibi devamı ve sonu biraz daha iyi olsa 8/10 ve 9/10 alabilecek bir filmdi.
Kadının öldüğü yere kadar her şey güzel gidiyordu sonra saçmaladı bence. Sanki dünyada kıyamet koptu çocuklar da cennete alındı genel olarak kurgusu iyi ama sonu saçma
aslında filmin farklı bir konusu vardı fakat bunu izleyici yansıtamadıklarını düşünüyorum. sıradan bir hikayeden uyarlanmış bir konu işlenmiş gibi hissettiriyor.yani bir gerilim-bilim kurgu değilde macera filmi izliyormuş havasına kapıldım.bu konuya böyle bir senaryo ve sıradan bir kurgu hiç olmamış.
filmin başlangıcı güzel izleyicide bi merak uyandırıyor.ama ortalarda klasikleşiyor ve sonuda saçma bitiyor.bu senaryoya göre film akıcı ve sonu etkileyici olmalıydı.üstelik filmin kurgusu zayıf kalmış.oyunculuk güzeldi.ama izlenmesede pek birşey kaybedilmez...10/6
Çok iyi bir başlangıç, kötü devam ettirilip çok kötü şekilde noktalanmış. Bilim kurgu bir hayal ürünüdür doğru ama bilim kurguyu şimdiki zamanda anlatmak bir handikaptır ve bu handikabı aşamamış. Tesadüf olaylar dizisi anlamsız ve gerçeklikten çok fazla sapılmış(bilim kurgunun şimdiki zaman handikabı) kısacası OLMAMIŞ.
orta düzey filmler üzerine aldım diyebilirim kısaca ilk başlarda oluşturduğu etkiyi sonunda bitiren bir film devamı çekilirse daha iyi olur. saygılarımla (6/10)...
neden kaçırmışım filmi anlamadım dün tv de izledim nicolas cage in favorisiz saçlarının berbatlığı dışında filmi genel olarak beğendim,ama filmin sonu beni tatmin etmedi oysaki amerikanın yine dünyayı kurtarması gerekiyordu::))şaşırdım....
İzlemesi keyifli bir film. Sonunu hiç beğenmedim. Danny Boylein Sunshine filminin sonu bile daha samimiydi açıkçası. Alex Proyasın önceki filmlerinden çok daha sönük bir film. Sonu klişe ve zekice yapılmış bir kolaycılık içeriyor.
Siyad yazarlarından 3.0 gibi bir ortalama alması çok şaşırttı beni 4.0 üzerinden. Başyapıt diye sözü geçen filmler bile 3 ün altında notlar alırken hele hele.