Kehanet
    3,8
    Kehanet hakkında görüşlerin ?

mettt
    mettt

16 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    normal bir film olsa bu kadar eleştirilmezdi, baştan sona kadar çok iyiydi sonunun biraz basit kalması baya tartışmaya yol açmış, filmi izleyenler filmin sonunda çokta fazla seçenek olmadığını biliyorlar..Arkadaş nuhun gemisi demiş aynı şey benimde aklıma geldi hadi tavşanları aldık filler ve zürafalar ne olacak :)))Herşeyi bir kenara bırakın sadece efektler için bile bu film izlenir..10/9
    vva1
    vva1

15 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Başları gayet iyi giden acaba nolcak dedirten fakat sonlarına doğru saçmalayan gereksiz filmlerden biri daha. Abartmıyorum izlerseniz anlarsınız. Cagee hiç yakışmamış. Zamanınızı bununla harcamayın. 1/10
    catopaxi88
    catopaxi88

12 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Nuhun gemileri...
    Sdk-JK
    Sdk-JK

10 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Akıcı bir film..Temposu hiç düşmüyor ayrıca sonuda gayet güzel klasik bir son değil değişikti.Genel olarak güzel filmdi.10/9
    iihunter54ii
    iihunter54ii

10 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Süper bir film baştan sona bir solukta izledim.
    recep0687
    recep0687

8 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Sonu Dışında her Şey Güzel...
    gokcin-ucuran
    gokcin-ucuran

6 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    başlarda film iyiydi.sürükleyiciydi.ama nicolas cage e hiç yakışmayan bi E.T. gibi bi saçmalıkla bitirdiler.dağmez bence
    hipokrat-gs
    hipokrat-gs

2 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    final biraz eksikti ama izlenilebilir
    barselona01
    barselona01

24 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    bence mükemmel bir film Reenkarnasyondan evrime belki ademle havvaya ve hatta dünyanın oluşumu veya yok oluşu hakkında bile insanda fikir oluşturabilecek(en azından bir yorum yaptırabilecek ve acaba??? dedirtecek) bir film ben de özellikle sonunu beğendiğimi söyleyebilirim.. Oyunculuk olarak yaklaştığımda n. cage oyunculuğunu fazlasıyla kullanmış bunula birlikte kalite de otomatik olarak yükselmiş çok hoşuma gitti anlatılmak istenene olan yaklaşım ve kurgu çok güzel...
    tarhansimsek
    tarhansimsek

22 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Beğenip beğenmeme konusunda kararsız kaldım. Yani nasıl söyleyeyim çok fazla tutarsızlık ve çok az akıcılık var. N.Cage bildiğimiz gibi yani zaten bu tarz filmlerde oynayacak kişi sayısı 3-5 diyorum. Puanı yerinde. 7/10
    basakemrah
    basakemrah

22 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Konusu hiç bilmeden seyretmeye başladığım bu filmde filmle ilgili öngörüm ilk başta klasik bir dünyayı tehdit eden bir felaket ve bu felaketi tek başına yenen bir Amerikalının kahramanlık destanı ?!! diye başladığını düşünmüştüm. Fakat film kesinlikle böylr bir film değil bana biraz daha önce jodie fosterın oynadığı mesaj filmini hafifçe anmsatan içinde felsefesi olan bir felaket filmi gerçekten hem konusundan hem çekimlerinden çok etkilendim. Bir de filmi full hd projeksiyonda 3 mt.lik perde de blu ray formatında izleyince inanılmaz bir zevk veriyor ;)) şidetle tavsiye edrim. 10/9
    bulent125
    bulent125

20 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    izlememişseniz birşey kaybetmiş değilsiniz demektir...
    kuzuu
    kuzuu

19 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    yani öyle mükemmel bir film değil ama yine güzel biraz daha güzelleştirelbilirmiş 10/7
    erhancetin
    erhancetin

16 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    açıkçası konusunu okuyunca bu ne böyle amma ilgin bi şey deyip konuyu anlamakda zorluk çekmiştim.filmin ilk dakikalarından itibaren filmin aslında çok net olarak hiç kafa yormayan bir anlatımını olduğunu gördüm.Filmin temposu belli bir süreden sonra acayip düştü.İstediğim tadı tam manasıyla alamadım ve benim puanım beyazperde şartlarında 7 yi geçmez.
    serda-ldemirci
    serda-ldemirci

14 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Arkadaslar izleyipte anlamayanlar filmi bırdaha izlesınler belkı o zaman anlarlar Film gercekten 10 nurama olmus 10 uzerınden 10 Suan için bazı olaylar size hayal gücü olaraka gelebilir ama gelecek açısından bizi aydınlattıgını düşünüyorum belki çoğumuz bunlara inanmıyordun olabılır ama fılmın sonuna dikkat edersenız baska bır boyuta gecıyorlar ayrı bır dunya nuhun gemısını dusunun elbet bu dunyanın sonu gelecek bugun veya yarın ama bu evrende sadece bızlerın ve sadece bu dunyanın olmadıgını dusunursek bence mantıklı bır fılm olmus