İyi bir felaket filmi olmuş, ancak konu daha etkili bir biçimde işlenebilirdi bence. Felaket sahneleri ise gayet gerçekçiydi. İzlenmemesi kayıp değil ancak izlenilirse de iyi vakit geçirten bir film.
Filmin sonu beğenilmedi belki ama buda normal çünkü hiç birimiz kıyametten sonra ne olacağını tam olarak bilmiyoruz.Ben bu filmi aksiyon filmi olarak göremedim.Daha çok felsefik yanı ağır bastı.Filmde bir kadın başrol oyuncusu olmamasıda ilginçti.Din konusuda kuşkulu bir bakış açısıyla işlenmiş.Ailesi dindar ama kendisinin şüpheleri olan bir bilim adamının aslında hepimizin aradığı o bilinmezliği keşfetmeye çalışmasını izledik.Güneş patlamasıda gerçekçi bir kıyamet olmuş.Çünkü bu mümkün.Uçak sahnesi muhteşemdi.Filmin özeti; evren nasıl oluştu'herşey bir tasadüfmü'bu evrende yalnızmıyız yoksa başka uygarlıklar varmı.Tabii Tanrının varlığı.Ve kıyamet.
çok güzel bir film. Nicolas Cage her zamanki gibi çok iyi bir oyunculuk çıkarmış. kesinlikle tavsiye ederim. felaket sahneleri çok gerçekçi. Nicolas Cage oynadığı filmi izlememek sinema olarak kayıptır bence. iyi seyirler
Nicholas Cage kötü film serüvenine tüm hızıyla devam ediyor.Hayatımda izlediğim en iğrenç filmlerden biriydi..Filmi dinle veya bilimle bağdaştıranlarada hayret ediyorum doğrusu..İster bilimi ister dini baz alın ikisi içinde elle tutulur hiç bir yanı yok...Efektler dışında film komediydi...
bilim kurgu filmlerini pek sevmem fakat bu filmi o katagoriye tam sokamayız sanırım... güzel bir filmdi. koltuğa yapışıp izleyiverdim... kıyamet günü hakkında güzel bir yorum yapılmış ayrıca filmin sonundaki adem ve havva betimlemesi çok hoştu. izlenilmesi gereken bir film. 7/10
her ne kadar Nicolas Cage bana soğuk bir oyuncu gibi gelsede filmi çok beğendim. senaryo çok iyiydi. aksiyon bir an durmadı bile.herkese öneririm...tam cuma akşamı izlenebilecek türden bi film8/10