Rehine
    3,6
    Rehine hakkında görüşlerin ?

Ilknur K
    Ilknur K

6 Aralık 2015 tarihinde eklendi
    Film başta çok boş geldi. Sonlara doğru aksiyon yaratmak için genç ve çaylak gençlerin işleri eline yüzüne bulaştırdığı konular hızla gerilimi tırmandırdı. Sonuç olarak izlenebilecek bir film.
    KaliteTAKİP
    KaliteTAKİP

27 Eylül 2012 tarihinde eklendi
    boş zamanınızda izleyebileceğiniz izle ve unut türünden film izlenebilr
    kemerlee
    kemerlee

8 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
    Bir çok büyük yıldızın yan rollerde yer alması, gerçekçi anlatımı, sonradan yıldız olan bir çok güzelin ilk göründüğü film olması nedeniyle ve gerçek olaylardan uyarlandığı için boğazınıza düğümlenen sonuyla etkileyici bir film.
    suadiyekartali
    suadiyekartali

21 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    Film genel itibariyle güzeldi ancak tek sorun tanıkların tek tek özellikle gösterilmesi filmin heycanını biraz düşürdü gibi , neticede ne olacağını bu şekilde tahmin etmek çokta zor olmasa gerek...
    10/8
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

25 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    İyi oyunculukların olduğu, finali ile hüzünlendiren başarılı bir gençlik-suç-dram kırması bir film...
    Chev
    Chev

13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Gayet keyifliydi..Sadece Ben Foster ın biraz daha ön planda olmasını isterdim..
    odinhan
    odinhan

24 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    Hafif bir senaryo,basit bir film fakat eglenceli.karar sizin.10/6
    beck31
    beck31

4 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Aslında vurucu gerçekleri hoş bir dille anlatabilmiş ama bazı sahneler uzatıldığından(ki birçoğu gereksizceydi)pek bir etki bırakmıyor bittiğinde, yinede izlenilebilir.6.5/10
    dadee-2
    dadee-2

27 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    cok iyi diyemem
    iyide diyemem
    normal desem yeridir.
    izlemeden öncce cok fazla beklentiniz olmasın
    dolunay946
    dolunay946

26 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    -bol bol argo-bol bol küfür-bir rehine-dram-kilolu bir sharon stone:)-ünlülerle bezenmiş bir yapım-ünlülerinde kurtaramadığı hafif bir senaryo...-boş zamanı değerlendirmekizlemek istiyorsanız buyrun derim
    sinema
    1 ziyaretçi
    10 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Fena değil. Güzel bir suç filmi. Kadro da iyi. İzledikten kısa bir süre sonra hafızalardan silinen bir film...
    yenilige-dogru
    yenilige-dogru

5 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Abarttığımı düşüneceksiniz ama American Piedan farksızdı.ben de bişey zannederek izledim:( sadece sonu üzücüydü,o da filmi kurtarmaya yetmiyor.10/3
    emicuda91
    emicuda91

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    justin in oynuculuğu da cok iyidi ama özellikle Ben Foster aşmış. Film de genel olarak güzeldi 8/10
    zxyxnxp
    zxyxnxp

10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Güzel filmdi...Özellikle Justinin oyunculuğunu çok beğendim.Filmin sonuna doğru çocuğun ağzını bantlarkenki sahnede usta oyunculara taş çıkarmış.Sonu baya acıklı bitti.Bence etkileyici,hoş,izlenesi bi filmdi.Tavsiye ediyorum.10/8
    alba42
    alba42

17 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Güzel vakit geçirmek istiyorsanız bu filmi sakın izlemeyin.Oldukça sıkıcıydı.Vasattı malesef.