Ilknur K
1.238 değerlendirmeler
6 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Film başta çok boş geldi. Sonlara doğru aksiyon yaratmak için genç ve çaylak gençlerin işleri eline yüzüne bulaştırdığı konular hızla gerilimi tırmandırdı. Sonuç olarak izlenebilecek bir film.
Bir çok büyük yıldızın yan rollerde yer alması, gerçekçi anlatımı, sonradan yıldız olan bir çok güzelin ilk göründüğü film olması nedeniyle ve gerçek olaylardan uyarlandığı için boğazınıza düğümlenen sonuyla etkileyici bir film.
Film genel itibariyle güzeldi ancak tek sorun tanıkların tek tek özellikle gösterilmesi filmin heycanını biraz düşürdü gibi , neticede ne olacağını bu şekilde tahmin etmek çokta zor olmasa gerek... 10/8
Aslında vurucu gerçekleri hoş bir dille anlatabilmiş ama bazı sahneler uzatıldığından(ki birçoğu gereksizceydi)pek bir etki bırakmıyor bittiğinde, yinede izlenilebilir.6.5/10
-bol bol argo-bol bol küfür-bir rehine-dram-kilolu bir sharon stone:)-ünlülerle bezenmiş bir yapım-ünlülerinde kurtaramadığı hafif bir senaryo...-boş zamanı değerlendirmekizlemek istiyorsanız buyrun derim
Güzel filmdi...Özellikle Justinin oyunculuğunu çok beğendim.Filmin sonuna doğru çocuğun ağzını bantlarkenki sahnede usta oyunculara taş çıkarmış.Sonu baya acıklı bitti.Bence etkileyici,hoş,izlenesi bi filmdi.Tavsiye ediyorum.10/8