xyesmaylox
26 Mart 2007 tarihinde eklendi
vakit gecırmek ıcın guzel bir film... bazı sahneler gercekten cok ii muzıklerde fena deıl yane.yalnız yonetmen cok saglam :D... klasık amerikan sokaklarında gecen bı fılm ama oyuncular yakısmıs.. izleyın arkadaslar bısı kaybetmezsınız .. 7 verdım ben :D
film tek kelimeyle mükemmeldi . oyuncuların performansıda muthis hatta justin timberlake bile beklemedigim kadar ii iş çıkarmıs . mutlaka izlenmesi gereken bir film . ayrıca hiç sıkıcı bi film degildi bence
Filmi izleyecek arkadaşlar sakın burdaki puana aldanmasın.Justin in beyazperde ye ilk adımı mükemmel olmuş gerçekten.Filme eleştiri getiremiyorum desem yeridir.Bence küfürler bile yerinde olmuş.Şiddetle önerilir,mutlaka ama mutlaka izleyin..
Justinden böle bir oyunculuk hiç beklemezdim. Kapmış işi helal olsun Gerçek bir Hikayedir Sürükleyici Amerikada Bazı kesimlerin yaşam tarzınıda gözler önüne seriyor. Whitness'lara Dikkat...
filmden çıktıktan sonra kulağımda fuck it,shut the fuck up sözleri çınlıyordu..küfürden geçilmiiyordu ama oyuncular hem iyi seçilmiş hem de hepsi rollerinin hakkını vermiş..güzeldi izlemeye değer..
güzel oyunculuklar,kaba bir dil(tam bizim mahalle muabbetlerinde konuştuğumuz gibi), vurucu ve acıklı bir son. iyi bir filmn arkadaşlar haksızlık etmeyin.
Şuanda vizyonda olan filmler içinde en güzel olanı tek kelimeyle bu film.justin tımbırlake'in filmdeki sahnelerı harika.gercekten günümüz olaylarının ele alındığı bir film.konusu bıraz bana barda filmini anımsattı ama yınede turk yapımı barda filmine nazaran çok çok güzel.
300 Spartalı'ya bilet bulamayınca tercih ettiğm bir filmdi.İyiki bilet bulamamışım.Yoksa bu kadar güzel bir filmden belkide habrim olmayacaktı.tavsiye ederim