atakanozruh
10 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Hayatı bir parti tadında yaşayan, kontrolden çıkmış gençlerin hayatının 3 günde nasıl tepetaklak olabileceğini anlatan, iyi bir senaryoya sahip, başarılı bir yapım. Oyuncu kadrosu oldukça iyi. Özellikle Ben Foster harika. 8/10
Alpha Dog iyi bir film kadrosuyla,konusuyla..Keşke o kadronun mühim isimlerini daha fazla görebilseydik Bruce Willis gibi..Bunun dışında genel anlamda başarılı.
kesinlikle yanlış bir yönetmen tarafından çekilmiş bi film. senaryosu gerçek bir olaya dayanıyor. sağlam bir hikaye geçiyo aslında filmde.daha başarılı bağımsız bi yönetmen tarafından çekilmiş olsa daha iyi müzikler kullanılmış olsa iyi bir film olabilirmiş.ama ne yazık ki harcanmış diye düşünüyorum.
bu filmi justin için izlemiştim ve gercektende güzel bi film justin timberlake için yüzde yüz izlenebilincek bi film rolünü çok sewdim bu filmde dokturmuss bence oyunculugunu..film de gayet güzel bence gercekten yasanmıs bi olayı anlatıyo..ama filmin sonu çok kötuydu ya..
Alpha Dog’a, anlatmayı amaçladığı şey için saygı duyuyorum. Sharon Stone, Bruce Willis’in de arada bir görünüp renk kattığı esasen vasat bir film Alpha Dog. Finale doğru biraz hareketleniyor ama öncesi fevkalade sıkıcı ve itici geldi bana. İzlenmesi tavsiye edilecek bir film değil kanımca...
tv'nizin sesini açıp, sabah kahvaltınız için mutfaktan bişiler masanıza getirip götürürken, arkada oynayan, herşeyinizi hazırlayıp masanıza oturduunuzda kafanızı tv'ye çevirip filme ortasında girmenizin size birşey kaybettirmeyeceği, bir yapım..
Punanını hak eder dercede. Orta şeker üstü.Sıradan bir film gibi başlayıp sonradan tempoyu yakalayan bir film. Foster ve Hatosy performansları ile filmi kurtardılar deyip bi 7 yapıştırıyorum.
Senaryo üzerinde biraz daha çalışılıp çok daha iyi bir film daha ortaya çıkabilirdi ama yine de ’’Alpha Dog’’ düşük bütçeli,iddiasız,Stone-Willis ikilisiyle gişeye oynamaya çalışan,vasatın üzerinde bir film.