İyi Bir Yıl
    İyi Bir Yıl hakkında görüşlerin ?

jamesbond-2
    jamesbond-2

17 Ekim 2012 tarihinde eklendi
    Ridley scottan romantik-komedi tabiki vazgeçilmez oyuncusu russell crowe oynuyor güzel manzaralar ve şaraplar eşliğinde 2 saat süren eğlenceli güzel bir film ama bilindik bir konu üzerinden gidiyor ve süprizli bir yanı yok izlemeden buna hazırlıklı olmak lazım ama ortalama bir film olarak gayet iyi.7/10
    alew0811
    alew0811

18 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    çok içten keyifle izlenecek bir film...
    nskmourinho
    nskmourinho

13 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Sadece vakit geçirmek için izlenecek scott gibi bir dehaya hafif kalan bir film. 6/10
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

21 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Filmi seyrettikten sonra, şarap tatma isteği uyanıyor. Bunu hissi daha evvel, 'Sideways' de yaşamıştım :)
    KaliteTAKİP
    KaliteTAKİP

21 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    izlenebilir samımı fılm olmus tavsiye ederim
    canraps
    canraps

8 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    Tek kelimeyle mükemmeldi. Kimse klasik hollywood filmi beklemesin aksine müthiş dopdolu bir filmdi, Ridley Scottı tebrik ediyorum, herşeyiyle puanını (7.8) hakeden bir film. Tebrikler, bu ve bunun gibi filmler yüzünden hala sinemaya ilgi duyuyor ve film izleyebiliyorum
    msenol3
    msenol3

7 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Bu film Dram süsü verilmiş romantik komedi. İzledim çok beğendim. Senaryo biraz vasat gibi dursada olayların işleyişi ve oyuncuların performansı mükemmel.
    hassim86
    hassim86

7 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    ya bu filmin türü dram değil bence..Bu arada filmi çok beğendiğimi söyleyemem Scott ve Crowe a yakışmamış...
    ensaribya
    ensaribya

13 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    keyfili bir film..russel croweu sonuna kadar kullanmış yine ridley scott..belki çok iyi bir senaryo ya da akıl oyunu mahsülü bir film değil..izlenesi derler ya öyle...diyaloglar özellikle çok hoş..'Forgive my lips.They find joy in the most unusual places'...
    ybsucsuz
    ybsucsuz

20 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Russell Crowe un muhtesem oyunculugu..iyi bir kadro..hayatını bir kadın icin degistiren bir adam..Fransa ve sarap..
    toygun007
    toygun007

12 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    "dudaklarımı bağışla, en olmadık yerlerde zevk buluyorlar" repliği filmi özetliyor. klasik konu fakat mükemmel anlatım. 8/10
    77ersin
    77ersin

27 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Oyunculuk müthiş. aslında çok klasik bir konusu var ama film kendini izletiyor.
    1983gs
    1983gs

10 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    süper bi film kesinlikle tavsiye ediyorum baslarda sıkıcı baslasada sonradan kendine baglıyan bir film kaçırmayın derim...
    keciboynuzu1985
    keciboynuzu1985

24 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    İyi bir yıl,kendini iyi hissetmek isteyenler için iyi bir seçim ve iyi bir film.Fransız köylerinin güzelim üzüm bağları,aşk,romantizm ve tabii ki Marion Cotillard...İzlerken kendinizi koyverin.Rahatlayıp gevşediğinizi hissedeceksiniz.Film, bir tür sine-terapi deneyimi.İyi eğlenceler.
    o-and-p
    o-and-p

20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    insanı saran,sıcak ve samimi bir öyküsü var bu filmin.türünde tek değil belki ama gerçekten iyi bir yapım.