russell crowe için izlemeye gitmiştim açıkçası beklediim gibi çıkmadı film cok durgun ve her şey kopuk kopuk verilmiş ama yine de izlenebilecek türde bir film
Bana film inandırıcı gelmedi. Ana karaktere verilen isim, ana karakterin iş hayatında giydiği elbiseler ve saç modeli zengin olan bir karaktere hiç uymuyor. Russel Crown’ na verilen karakter bence berbat bir karakter. Bu filmi kurtaran oyunculuk ve de soundtrack. İzlediğim filmler içerisinde oscar’ a en yakın film Babel diye düşünüyorum.
Bence izlenmeye değer bir film!! Gerçekten arkadaşlarında dediği gibi çok sakin bir film insanı rahatlatıyor!! Filmdeki köpekte çok şekerdi ayrıca belirtmek istiyorum!!:D
herkesin izlemesi ve arşivine koyması gereken filmlerden bir tanesi diye düşünüyorum.Russell Crowe bir harika ama beni filmin geçtiği yer çok etkiledi Fransa'nın güneyinde üzüm bağlarının olduğu küçük şirin bir yer,şehir hayatına tercih edilecek sessiz sakin yaşamı doya doya yaşayabileceğiniz bir yer.Bu film beni büyüledi uzun zamandır böyle güzel ve anlamlı hayatın içinden bir film izlememiştim,10 üzerinden 10 daha ne diyeyim!
müzikler ve manzaralar harikaydı ama sıradan bir konu, sıradan bir film. ilgi çekici ya da değişik hiçbirşey yoktu, izliyorsun ve bitiyor, hafızanda hiçbir etki bırakmıyor.
Film benim beklentilerimi çok fazla karşılayamadı açıkcası. Bu kadar ünlü bir yönetmen, çok iyi oyuncu kadroso ve Fransa'nın güneşli atmosferine rağmen film şaşırtıcı bir şekilde sıradan ve yüzeysel kalabilmiş. Hayret
iyi bir yıl o kadar güzel o kadar sıcacık bir filmdiki sinemadan çıkarken beni dinlendirdiğini farkettim.manzaraları müzikleri sizi büyülüyor...russell crowe ise tek kelimeyle mükemmeldi.beyazperdede gözüktüğü andan itibaren filmi alıp götürüyor adeta.yönetmen koltuğunda ise ridley scott var bu duygusal filmin onun ellerinden çıktığına inanamıyorum bile :) şarap gibi bir filmdi gerçekten .dışarıda yağmur yağarken siz sinemada bu güzel filmin her kadehinden zevkle içiyorsunuz.film şunu gösteriyor bize, kaybettiğin zamanda bundan edindiğin bilgelik kazandığın zamanda aldığın keyiften daha önemlidir hayatta.iyi bir yıl geçirmeniz dileğiyle...
çok çok hoştu, aşk temasını koymaları çok iyi olmuş bence yoksa sadece hırslı iş adamının hayattan başka manevi değerlerin de olduğunu farkına varması konusu çok sıkıcı olabilirdi aşk da olmasaydı. Russell Crowe her zamanki gibi rolünde yaşıyordu... çok iyiydi performansı, yalnız yürüyüşü,bakışı, saçları akıl oyunlarından kalma gibi geldi bana. daha değişik olabilirdi bu filmde.. özellikle son replikler dikkat çekecek kadar güzeldi, kocaman bir gülümsemeyle çıkıyorsunuz filmden...