4,1
Duvara Karşı hakkında görüşlerin ?
14 Nisan 2006 tarihinde eklendi
Birbirine ihtiyacı olan iki insanın tutkulu aşkı mı,yoksa gurbettekilerin durumumu Almanların ilgisini çekti ve Altın Ayı'yı Duvara Karşı kaptı bilinmez ama insanın yüreğini işleyen,müzikleriyle özelllikle "Ağla Sevdam"la kalpleri fetheden güzel bir film.Yalnız çok karamsar ve karanlık.Eh ikisi de intihara teşebbüs etmiş,deprsif iki insanının aşkından da başka bir şey beklenmez.2 kere izlediğim ve yine severek izleyebileceğim bir film Duvara Karşı.
31 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
öncelikle çok güzel bi film harika bi başyapıt biraz karışık ama sıkmıo sürükleyici herkez izlemeli oyunculuklar çok etkileyici
bu yorumu yazmadan önce yazılan diğer yorumlara da baktım şu ilgimi çekti hiç bu filmin ortası bulunmamış ya çok beğenmişler ya da hiç beğenmemişler...
bazısı Türkleri yalnış tanıtmış falan demiş neticede bi film bu kurgu işte Türkleri tanıyan tanır zaten
ayrıca cinsellik üzerine kurulmuş demişler bunu söylüyene şunu demek istiyorum realist sanat diye bişey var
bence bi Türk yönetmeni olduğu için gurur duymalıyız, bu kadar:)
12 Aralık 2004 tarihinde eklendi
bu filmin cok fazla reklami yapilmisti o yuzden pek izlemek istemedim klasik kofti bi film die tahmin etmistim digiturkte mi ne bi yerde gosteriyolardi bu filmi istemeyerek de olsa izledim megersem baya guzelmis duyupta gormedigim bi hayati ogretti bana sonradan o sekilde yasayan insanlarin ne kadar cok olduguna boyle bir kultur soku yasamalarinin ne kadar normal oldugunu anladim farkli bir hayatin bir kesitini sunmustu ve gayet de basariliydi
26 Eylül 2007 tarihinde eklendi
@ Berlin International Film Festival
/* Fıpresci Prize */
> Competition
/* Golden Berlin Bear */
@ Bodil Awards
( 2005 )
/* Bodil */
> Best Non-American Film (Bedste ikke-amerikanske film)
@ Brothers Manaki International Film Festival
/* Golden Camera 300 */
· Rainer Klausmann
@ David di Donatello Awards
( 2005 )
/* David */
> Best European Film (Miglior Film dell'Unione Europea)
@ European Film Awards
/* European Film Award */

Bunlar da aldıgı ödüller ,,

Ehh hakediyo ama:D
15 Şubat 2005 tarihinde eklendi
çarpıcı ve mükemmel bir film..kaybedenlerin hikayesi..oyunculuklar ve müzikler de mükemmel..
14 Kasım 2004 tarihinde eklendi
iyi bi filmdi ama bence sırf sansasyon yaratsın diye gereksiz bikaç sevişme sahnesi var
25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
İkinci kez izlemeye gelemediğim filmlerden birisi.Ama film kötü değil kesinlikle.
1 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Birol Ünel denen adamı ilk defa izledim film güzel.. filmi ayrı bi güzel yapanda o dur bence,müthiş bi performans göstermiş...
12 Mart 2007 tarihinde eklendi
aldıgı ödülleri ve övgülleri sonuna kadar hakeden bir film sibel kekilli bana göre fatih akından başkasıyla çalışmassın ççünkü fatih akın sayesinde bence bu filmde çok ii gözüktü onun dışında birol ünel kesinlikle filmin yıldızı izleyin mutlaka
4 Aralık 2004 tarihinde eklendi
fatih akın işte daha ne olsun karın tokluğuna beni yanına çırak alırmı acaba?
14 Eylül 2010 tarihinde eklendi
muhteşem bir yapım çok farklı karakterler olmasına rağmen aslında birbirlerine karşı büyük bir aşk besleyen ama bunu belli edemeyen iki kişinin hikayesini izleyeceksiniz
19 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bu adam bu işi gerçekten iyi yapıyor.aldığı ödülleri hak eden ender filmlerden bir tanesi.doğrusu beni en çok etkileyen ve şaşırtmayı başarabilen ender hatta tek yeni Türk filmi.devam eder umarım bu çizgide.
14 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
çok hoş, sürükleyici bir film. izlemeden önce sanat filmidir, sıkıcıdır gibi önyargılarım vardı ama sonra çok ilgimi çekti. oyuncular ve karakterleri çok iyi. meltem cumbul biraz gereksiz gibi zaten sönük bir rolü var. ama özellikle cahit'i çok sevdim. aşkın insana etkilerini iyi ve kötü halde gösteren bir eser.
18 Aralık 2004 tarihinde eklendi
bence bu hayatımda seyrettiğim en saçma filmlerden biri idi olmasa da olurmuş yani nasıl böyle çok saçmalamışlar anlamadım zaten porno yıldızından da oyuncu olmaz avrupa zevki nasılsa adamlara acıyorum
3 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
nasıl beğendiniz. yaaa....