4,1
Duvara Karşı hakkında görüşlerin ?
5 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
son zamanlarada seyrettiğim en güzel filmlerden biri!! Yurt dışında yasanyan yaşıtlarımın çektiği sıkıntıları görmeme ön ayak oldu. filmde ki seks sahneleri filmde olması gereken seyler onlar olmasa film yavan olurdu. sibel kekilli'nin sansasyon yaratması belkide film için iyi bile oldu! cunku Türkiye de birsey ne olursa olsu iyi veya kötü sansasyonla ortaya cıktımı herkesin dakkati cekiyor. insanlarımız sibel kekilliyi merak edip filme gittiler ve hayatlarına güzel bir film kazandırdılar. birol ünel ve güven kıraç filmde olağan üstü idiler. fatih akın'a tesekkur borcluyuz. bizlere böyle buyuk bir seyir zevki verdigi için !!!
6 Eylül 2008 tarihinde eklendi
*fatih akın dan ağızları açıkta bırakacak müthiş bir film.duvara karşı izlediğim en iyi filmlerden biri.fatih akının f.ozon dan wong kar wai den veya otom egoyan dan hatta emir kusturicadan bi eksiğinin olmadığının en büyük kanıtıdır bu film.sibel kekilli ve birol ünel in muhteşem oyunculukları da cabası...kısacası muhteşem bir aşk filmi duvara karşı ve olabildiğincede gerçekçi kesinlikle izlemelisiniz*
16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
sibel kekilli için herşeye varm helal sana be güzelim... sinema nın her dalında onu görebilirsiniz erotic dram komedi aksiyon P :)
17 Ocak 2011 tarihinde eklendi
sıkıcı.çok sıkıcı.
19 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Derdimiz, yaramız acılarımız farklı olabilir...gözyaşlarımızın tadı aynı ...değişik, çok başka gibi gözüken yaşamlar varsa da....pişmanlık herkes için acı olmalı..
ya çok cahilsem
hiç sevmemişsem
cesur olmamışsam
zamanı harcamışsam......(Şebnem Ferah- Gözyaşlarımızın Tadı Aynı)

Sibelin hapse gelip dibine kadar pişmanlık yaşadığı o gözyaşlı sahne de, fonda Şebnem'den Gözyaşlarımızın Tadı Aynı çalsın istedim,izlerken,o sıra bu şarkıyı dinlemek ..off bu müthiş olurdu ...tabi bu benim özel isteğim sonuçta, Duvara Karsı Soundtrakları tartışmasız başarılıydı.

Ve cahit aşık olmuştur..içi içine sığmaz..aşığım diye bağırır ama yetmez,yetinemez.. tutar elini kolunu keser sewinçten.. kana bulanmış, acı içindeyken, dansettiği o sahne ise benim için birol ünelin kendini aştığı sahnedir.
19 Kasım 2009 tarihinde eklendi
freni tutmayan bir bisikletle yokuş aşağı kayarken duvara çarparsınız ya daammm diye işte öle oluyosunuz filmi izleyince, fatih akın sonuçta olcek o kadar 10/10;)birol üner dışında sibel kekili olağanüstüydü.
27 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Türk filmi neymiş herkes öğrendi.Artık eğlencelik amerikan filmlerinin modası geçmeye başladı.Artık insanlar gerçek bir film istiyor sanal dünyadan tamamen uzak.Duvara karşıda böyle bir film.gerçek bir film .
13 Aralık 2004 tarihinde eklendi
Şimdiye izlediğim en iyi türk filmlerinden biri idi.Gerçekten ödülleri haketmiş.Özellikle birol ünelin oyunculugu müthiş.Aranan jön erkek bulundu:) bu arada sibelin oyunculuguda cok iyi idi.Sibele yapılan haksızlıklar ve eleştiriler çok ağır.Ayrıca bazı arkadaşların dediği gibi türk toplumuna geleneklerine hakaret birşey göremedim.Tam bizi anlatan bir film.Ve hergün yaşanan bir hayattan kesit.Türkiyede böyle binlerce hayat hikayesi var.Neyse film çok iyi kaçırmayın!!!
3 Nisan 2004 tarihinde eklendi
OLAĞANÜSTÜ! Sanırım bu film için yapılabilecek en iyi tanımlama bu. Hatta bu film değil hayatın ta kendisi, bu kadar gerçek ve acımasız. Metin Erksan'dan sonra Fatih Akın gelmiş geçmiş "en iyi Türk yönetmenidir "gibi çok iddialı bir laf söyleyeceğim. Çünkü bunu gerçekten hakediyor.
Hikaye klasik yeşilçam hikayesi aslında, sinema dili o kadar doğru, yaratılan atmosfer, oyunculuklar o kadar mükemmel ki inanın bu filmi düşünürken sözlerimi toparlamakta zorlanıyorum. Filmden çıktığım zaman tekrar girip izleme isteği uyandıran çok az film olmuştur Türk Sinemasında. (en son Mayıs Sıkıntısı hissettirmişti bunu.) Alman Filmi olarak geçse de tam bir Türk filmi bu, her anlamda. Türk kültürünü bu kadar iyi anlatabilen çok az yönetmen var sinemamızda maalesef. Birol Ünel için söyleyecek lafım bile yok keza Sibel Kekilli için de. Her ikisi de muhteşemler. Fatih Akın ellerine sağlık sen sinemayı bitirmişsin yeni filmini heyecanla bekliyorum Olağanüstü hikaye olağanüstü film DUVARA KARŞI gidin ve görün TÜRK FİLMİ BUDUR!
10 Mart 2009 tarihinde eklendi
bu fiLmi begenenLeri anLamiyorum bence son derece ucuz bir fiLm... kaLiteLi bir fiLm oLsaydi herseyinden gectim hic oLmazsa erotizmin de birazcik estetik oLurdu... inaniLmaz derece de basit we tahammuL ediLemez igrencLikte....
19 Şubat 2004 tarihinde eklendi
başrolde bir porno yıldızı varmışş... ilginç...
sinema
1 ziyaretçi
29 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
Taş gibi sert ve yerinde olan diyaloglar, istediğince özgür yaşamak, toplum farklılıkları, cinsellik, eğlence, ayrılık, aşk filmin içinde kullanılan en çok unsurlar. Hayatına sınır koymadan yaşayan dağınık, serseri, genellikle sarhoş ve huysuz bir adamın öylesine yapılmış bir evlilikle sürekli eğlenceye doymak bilmeyen intihar düşkünü bir kızın aralarında geçen ilginç bağ anlatılmış. Senaryosu hoş ve güçlü. Anlamlı birkaç söz geçiyor karşılıklı konuşmalarda. Sürekli ölüp kurtulmak istiyorlar, hayata karşı kafa tutuyor karakterlerimiz ama duvara toslamış gibi yine çakılıyorlar. Fatih Akının genellikle filmlerinde kullandığı Alman-Türk ilişkileri bu iştede karşımızda. Bazen çok uçlarda dolaşan ve aşırıya kaçan sahneler var. Abartılmış birkaç diyalog geçiyor filmin içinde. Bana göre yaşamın kıyısında filmi kadar iyi bir film değil. Fakat yinede iyi bir iş. Sıkılmadan, harika oyunculuklara, senaryoya hayran kalarak izleyebileceğiniz bir film. 10/7
30 Kasım 2005 tarihinde eklendi
bence kesinlikle boş bir film yaratıcılıktan yoksun öylesine bir senaryo .. bu filim zaten iyi olduğundan değil hatunun skandalından dolayı bu denli reklam yaptı ve de bu skandala bakan filim iyi diyor .. çok mantıksız! 10/1
14 Ocak 2008 tarihinde eklendi
fatih akın marjinal bir yönetmen iki kültürün farklarını çok iyi gözler önüne sermiş açıkçası türkiyede yaşamamamış bir adam için bu yapıyı çok iyi içselleştirmiş, doğal oyunculuk gündelik yaşamın bir kesiti gibi..izlerken sıkmayan..ve iyi müziklerin seçildiği bence türk klasiklerinin içine alınması gereken bir film...
27 Şubat 2007 tarihinde eklendi
izlemekten sıkılmadığım sayılı filmlerden.mutlaka izleyin!!!