4,2
Ada hakkında görüşlerin ?
28 Aralık 2009 tarihinde eklendi
film çok güzel, harika bir konu ve senaryo işlemişler..Bana göre filmin tek eksi yanı isminden kaynaklanıyor.. Ada diyince insanın aklına ilk olarak aşk adası, dolayısıyla da aşk konulu bir film geliyor.. Türüyle ismi çelişmese daha iyi olurmuş... Yinede izlenmesi gereken bir film..
4 Eylül 2005 tarihinde eklendi
konuya da aksiyon sahnelerine de eşit sürelerde yer verilmiş. sadece aksiyondan ibaret değil. bu bakımdan başarılı bir film.
21 Şubat 2010 tarihinde eklendi
film biraz gerçekçilikten uzak.Bu seneryo daha iyi bir kadro ile daha iyi işlenebilrdi.
13 Ekim 2008 tarihinde eklendi
zaman kaybı bence tam bi fiyasko...
3 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Michael Bay filmlerini pek beğenmem ama bu çok güzeldi. Gelecek bir kesim için cennet, başka bir kesim için cehennem olmuş. Yıllarca sabırsızlıkla beklediğiniz olay, cehenneminiz olabilir.
4 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bilimkurgu ve aksiyonun içiçe geçtiği güzel bir filmdi oldukça keyifli 10/8 izleyin..
6 Eylül 2005 tarihinde eklendi
Müüükemmeldi.Çok hoşuma gitti.Heleki abd de fazla tutulmayım az bir gişe yapmasından sonra yüksek beklentilerim bir anda sıfırladı.Görselliği, ortamı orjinal, konusu, oyuncusu, yönetmebi herşey bana göre mükemmeldi.
Söylemeden geçemicem abd bu filmi nasıl beyenmedi anlayamadım ( Zevkler tartışılır ama )
23 Nisan 2006 tarihinde eklendi
ılk afısını gordugumde cok sade bır fılm oarak dusunmustum ama fragmanını ızleyonce fılm sızı zaten kendıne cekıyo ..bu tıp konulu fılmerı özlemıstım acıkcası superrr mutlak ızleyın
19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
senaryosu çok güzel ama görsel açıdan fazla tatmin edemeyen bir yapım. yönetmenin hiç bi filmini sevemedim zaten.
1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
gusellllll
4 Eylül 2005 tarihinde eklendi
Gelecek için yavaş yavaş senaryolar yazılmaya başlanıyor!!!Böyle filmlerin daha fazla sayıda olması insanları bilinçlendirmede önemli bir role sahip olabilir.En azından hazırlıklı olur insanlar bu konuda!!!Filmin konusunu bazılarımız saçma bulabilir.Çünkü gelecek herkesin aklında farklı bir görüntüye sahiptir.Bu yüzden bu tip filmleri çekmek bana göre çok zor.Böyle filmlerin çekilmesi için çok başarılı tanınmış yönetmenler kameranın arkasına geçmeli.Bu yüzden M.Bay'ini bu film için ne kadar yeterli geldiğini tartışabiliriz.Neyse herkese iyi seyirler.Filmin tadını çıkarmaya çalışın arkadaşlar....Öpüldünüz.........
24 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmi dün izledim ve sinemada seyretmediğime gercekten pişmanım.takip sahnesinde nefesiniz kesiliyor.ayrıca takip sahnesi bilgisayar efekti değil gercek sahneler.macera işte böyle cekilir. bravo!! michael bay
4 Ekim 2007 tarihinde eklendi
güzel bir filmdi.klonlamadan bahsedldiği için hocalar tavsiye etmişti, izledim ama gerçekten harika bir film olmuş 9/10
1 Eylül 2005 tarihinde eklendi
film vasat olmasada çok iyi bir film değil. filmi seyretmeden önce çok şey bekliyordum ama seyredince sadece tv. de yayınlanan pazar sinemasından farkı olmadığını gördüm benim açımdan hayal kırıklığı. Sadece senaryo olrak düşünce güzel işleniş çok sığ ve basit.
8 Şubat 2006 tarihinde eklendi
filmi vcd'de izledim...gerçekten büyülendim...hele o uçan jet-moto lu aksiyon sahneleri bir enfes...konusuda müthiş...mutlaka izleyin derim pişman olmazsınız :)