film vasat olmasada çok iyi bir film değil. filmi seyretmeden önce çok şey bekliyordum ama seyredince sadece tv. de yayınlanan pazar sinemasından farkı olmadığını gördüm benim açımdan hayal kırıklığı. Sadece senaryo olrak düşünce güzel işleniş çok sığ ve basit.
filmi vcd'de izledim...gerçekten büyülendim...hele o uçan jet-moto lu aksiyon sahneleri bir enfes...konusuda müthiş...mutlaka izleyin derim pişman olmazsınız :)
bir çok kişinin de dediği gibi benim de beklediğimden daha iyi çıktı film bana göre baştan aşağı sürükleyici ve hareketliydi. oyuncular senaryo ,kurgu hepsi güzel izlenilmesi gereken bir film diye herkese tavsiye ederim.
bu filmi daha onceden bilgisayarima indirmistim; fakat izlemeye firsatim olmamis ve silmistim; ancak bugun izleme firsatim oldu ve daha once izlemedigime pisman oldum, izledikten sonrada arsivime koydum, harika oyunculuklariyla, harika senaryosuyla izlenebilecek tam bir arsivlik etkileyici bir film! 10/9
filmi begenmeyen arkadaslara hitaben yazilar yazilmasi insanlari genel kaniya uygun dusunuyosa yazip dusmuyosa yazmamaya zorlar.bu yuzden lutfen sizin fikrinizin tam tersini de soylese insanlari rahat birakin ki yorumlari filmi izleyp izlememe karari vermek icin okuyan arkadaslara daha objektif sunumlar verilmis olsun.benim fikirime gelince sahane bi film.ozellikle senaryo son zamanlarda yazilan en iyilerden.kesinlikle tavsiye edilir 9/10
Filme bugün gittim ve gayette beğendim doğrusu. Uzun zamandır bu kadar güzel bir bilimkurgu izlememiştim doğrusu. Konu ve işleniş gerçekten çok iyi olmuş, efektlerde kusursuz denilebilecek kadar mükemmel, özellikle otobandaki kovalama sahnesi!! Filmi izlerkende hiç sıkılmadım, aksiyon hiç durmuyo, kesinlikle izlenmesi gereken bir film diyorum... Sonuç olarak Michael Bay'e de tşk ediorum:)
muhteşem bir bilimkurgu filmi herşeyden önce konusu yepyeni hatta daha da ileriyi gören daha da ilerki Dünya için belki şuan bize çok bilimkurgusal gelse de bi o kadarda gerçekçi bir film. Kurgu muhteşem ama neolursa olsun benb bu filmin içine biraz da aşkı koyacam demiş sanki yönetmenim öpüşme sahnelerini 5 dk. önceden kestirebiliyorsunuz. Ama bu film cidden izlenmeye değer
sıkılacağımı zannedip izlemek istemediğim bi filmdi ama neler kaybettiğimi izledikten sonra anladım;) tamam muhteşemdi diyemem ama bazı yerlerinde aksaklık olsada izlenmesi gereken bi film;)
Ada gerçekten müthiş bir film olmuş. Konu çok ilginç; "zenginleri yaşatmak için 'insan'lar "ürün" olarak kullanılabilir mi?" sorusunu düşündürüyor. Günümüzde başta kanser olmak üzere pekçok hastalıktan dolayı insanlar ölmekte ve bu hastalıklara çözüm için "insan klonlama" da zaman zaman basına yansıyor. Tabiki "insan klonlamak" henüz yasak, belki bu haberler de yalan haberler. Bunu söylememin sebebi filmin ne kadar güncel bir konuya değindiği. Oyunculuklar da gayet iyi. Bu fi,lmi izledikten sonra "insan klonlama" ile ilgili bütün görüşlerim değişti. Çok etkileyici bir film.
güzel film. biraz Dark City den , biraz 13. kat tan birazcıktan Truman Show’a benzemiş sanki:) 8/10 .. ama hala anlamış değillim adamlar kocaman bi insan fabrikası yapmışlar sona bitane kol koyalım onu biri indirince altarnatörlerin pervanelerinden biri kopsun fabrika patlasın :):) herşey yerle bir olsun hesabı! bitişi daha güzel bağlayabilirlerdi;)