4,2
Ada hakkında görüşlerin ?
11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
film tek kelimeyle mükemmel. Fakat film açıklamasında klon olduklarını belirtmeleri hiç iyi olmamış. en başta onların klon olduğunu bilmeden izlemek ve bunu filmin süreci
nde öğrenmek daha heyecan verici oluyor. ben konuyu okumadan izlemiştim filmi. kurgu süper hikaye çok iyi hazırlanmış.
19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Film sürükleyici ve aksiyonu bol, konu güzel yaratıcılık iyi izlenebilir bir film..Ama son kısmı pek iyi bağlanmamış..o kadar beyaz giyen ne yapacak ki şimdi diye kalıyosunuz...ama genel olarak kesinlikle izlenir..
9 Ocak 2009 tarihinde eklendi
süpper bir filmdi ben orjinalini seyrettim altyazısız felan full ingilizce ve gerçekten çok harika efektler oyunculuk herşey süpper daha ne diyim:D
3 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
İzlediğim en güzel filmlerden biriydi. Konusu çok ilgi çekiciydi. Yani inanıyorum ki dünyanın bir yerlerinde klonlardan nasıl faydalanılacağı konuşuluyordur. Film bu noktaya etik bir parmak basip düşünmeye sevk ediyor. Bitmeyen temposu da artısı olmuş. Masal ötesi saçma sapan filmler gişe rekoru kırarken bu filmin tutmaması çok ilginç. İnsan düşünmeden edemiyor, yoksa film aşırı gerçekliğe harika bir spot ışığımı tuttu acaba. spoiler:
22 Mart 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle senaryo süper oyunculuk süper efektler süper film herşeyiyle süper.. bence dha fazla puanı hakeden bi film.. kesinlikle izleyin...
16 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel bir filmdi,şiddetle tavsiye ediyorum.