Asya Celik
27 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Klasik bir Amerikan polisiye komedisi. Üstelik ana karakter çoğu kişinin özellikle çocukluğunda severek izlediği pembe panter'deki polisten esinlenmiş. spoiler: Yani filmde intro dışında pembe panteri göremiyoruz.Doğrusu ben bu filmi ilk ailemle izlediğimde çocuktum. Ve filmin bir bölümünde pembe panter çıkacak umuduyla izlemiştim. Ama olayı çok yanlış anlamışım :D spoiler:
Serinin iki filmini de çok beğendiğimi söyleyemem ama kısmen nu film ikincisine göre daha eğlenceli.Steve Martinin usta oyunculuğu ve Okan Bayülgenin müthiş dublajı renk katmış filme.Fakat espriler çok alağanüstü değil...7/10
Kesinlikle çok komik bir film,en çok ingilizcesini düzeltmeye çalıştığı bölümü sevdim,aracını park ettiği sahne ve steve martin harika tarzı filmi daha eğlenceli kılıyor.Ha çinli kadını sorguladığı sahnede harika,neyse ben böyle yazdıkça aklıma bir sürü sahne geliyor bahsedecek..Bence mutlaka zeyin..Bu arada 2009 da ikincisi gelecek,üstelik Steve Martin ve Jean Reno ya Andy Garcia da katılıyor.
bence gereksiz bir yeniden çevrim peter sellers gibi bir ustanın yerini asla tutamayacak bir oyunculuk sergilemiş steve martin ama film kendi içinde değerlendirildiğinde fena değil
Ben ööle senaryoda yazan bişeyi oynayarak insanları güldürmeye çalışanlar gülmem o yüzden o kadar da çekici gelmemişti ama steve martin süper oynuyo onun hatrına ve bazen gerçekten iyi esprilerin olması hatrına 10/8