jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
18 Nisan 2006 tarihinde eklendi
ben filmi dublajlı olarak izledim.dublaj bence güzeldi.film ise genel olarak çok komikti,çok akıcı hiç sıkılmıyorsunuz.oyuncuların hepside çok iyi performans sergilemişler.teknik tirektörün sevgilisi çok güzel.hasta oldum sonuçta sıkı bir komedi-polisiye izlemek istiyorsanız buyrun derim iyi seyirler.8/10
Sıradan bir Steve Martin filmi, tam televizyonda izlenecek cinsten. Espriler güldürmesine güldürüyor ama bütün film Steve Martin’in sakarlıkları üzerine kurulmuş, bazı sahneler gereğinden fazla uzatılmış. Okan Bayülgen’in dublajı çok kötü, sanki Öztürk Serengil taklidi yapmaya çalışmış ama çok yapmacık geliyor kulağa. Filmde bana komik gelen tek şey Jean Reno gibi ciddi rollerde oynayan bir adamın kılıktan kılığa girmesiydi. Hiç bir beklenti olmadan izlenebilir, yine de televizyonda yayınlanmasını bekleyin derim ben...
Öncelike Beyonce'yi çok sevmeme rağmen filmi hiç beğenmedim.Çok basitti.Yukardaki mikrofonu bile gördüm.Okan bayügen'in seslendirmesi iyi olmamıştı.Kahkalar içinde gülmedim.Bir iki yerde sırıttım okadar.Espriler daha ustaca olabilir ve karşıdakini biraz ciddiye alabilirdi.
steve martinin mükemmel performansı jean reno nun başarılı yardımcı oyunculuğu beyonce nin güzelliği ve vasatın üzerinde espirileriyle izlenmeye değer bir film...
hiç de düzgün bir konu etrafına oturtulmamış sadece güldürme amacı taşıyan bir film sürekli gülüp çıkınca hiç de önem vermeyeceğiniz filmlerden evet bayağı güldüm ama bayağı yerde de bunlara gülmemi mi bekliyolar diye sordum kendime . ama amaç salt gülmekse sevilebilcecek bir flm fazlası beklenmemeli
film fena değildi.ama okan bayülgen’in dublajı bence çok kötü olmus.aksandan kaynaklanan espriler anlaşılmıyo zaten herşeyin orjinali daha güzeldir.onun dışında iyi esprilerde vardı aşırı geyik esprilerde.salonda biçok kişi çok abartılı bi şekilde güldü kesinlikle o kadar komik değildi.ben daha çok sakarlıklara güldüm.beyonce’u çok beğendim ilk denemesi olmasına rağmen gayet iyiydi ve filme ayrı bi hava katmış.gitmeye değer bir film 10 üzerinden 7.
İzlediğim en iyi yabancı yapımlardandı.Hele okanın seslendirmesi filme ayrı bi hava katmış,film boyunca yerimizde duramadık...Ayrıca gora komik diyen arkadaşlara da tavsiyem şu filmi bi 10 kere izlesinler.Sonuç olarak 10 üzerinden 10.
filmi dün izledim açikcasi ben fazla güldürmedi ve filmdeki en ii performansi Jean Reno da gördümm ! açikcasi zaten komedi oynamak vardi Jean Renoda çok ii oynamiş bence!
Film gerçekten harikulade idi... Tek noksanı vardı.. Gerçi fazla da olabilir, bizim yönetmen abimiz herhalde konuşma mikrofonlarının filmde olmayacağını unutmuş, onları da koymuş filme.. Set gülmekten öldüğü için gülerken yukarı çekemiyormuymuş, bilmiyorum... Ona takılmassanız gidip de gülmekten bayılacağınız bir film..
Peter Sellers mezarında rahat değildir sanırım zira inanılmaz kötü bir filmdi. Hayatımda ilk kez bir filmin arasında çıkıp gidecektim. Türkçe seslendirilmesi aksanlı esprileri yok emiş. Bayülgen'in sesi kesinlikle yakışmamış. Tek düze ve vakit kaybı bir film. Eve döndüğümde gerçek Pembe Panter'i DVD'den izledim ve aradaki inanılmaz farkı bir kez daha gördüm.
Tek ve gerçek Closeau Peter Sellers'tır. Ve öyle kalacaktır!.. Pembe Panter'in yeniden çekilmesi gişe hasılatı kaygısından başka bir amaç taşımamaktadır.
İşte seviyeli espiri ve davranışlar sergileyerek insanları gülmekten geçiren harika bir film. Sinema da gülmekten gözlerim o kadar çok yaşlandıki herkes duygusal bir filmden çıktığımı falan zannedecek yani... Baştan sona okadar komik ki şiddetle tavsiye ederim. Aman tanrım bu ne çılgın bir film böyle....
Bu filme hangi amaçla gittiğiniz önemli.Eğer güleceğim we eğleneceğim diyor iseniz,mutlaka gidin,Stewe Martin in oynadığı bir filmin kötü olması düşünülemez zaten.Ama 'bu bir dewam filmi' diye gidecek olur iseniz tam 1 hayalkırıklığı yaşarsınız,zira Peter Sellers' ın canlandırdığı karakterle ilgisi yok.Zaten film ekibi de filmin yeniden çewrim ya da dewam filmi olmadığını,Peter Sellers' ı taklit etmenin anlamsız olduğunu açıkça belirtmişler.Yakında 2 cisi çewrilecekmiş filmin okuduğum kadarı ile,we sadık hizmetkar Cato yu Jackie Chan canlandıracakmış,o zaman film daha eğlenceli olabilir bence,iyi eğlenceler...7/10
Hakikaten çok çok başarılı bir yeni Pembe Panter karşımızda. Steve Martin o kadar başarılı ki, bir Peter Sellers üstadı aramıyorsunuz bile. Tabii Jean Reno ve Beyonce Knowles’ta en az Martin kadar göz dolduruyorlar. Ben filme çok önyargılı gitmiştim açıkçası. Filmin dublaj olarak gösterilmesi, Steve Martin (bana göre yetenekleri kısıtlı olan) bir komedyenin filmde başrol oynaması, filmin 'remake' oluşu; önyargılarımı oluşturan faktörlerdi. Ancak, film o kadar başarılı eskisini aramıyorsunuz bile, hele o Fransız aksanıyla Martin (sanırım M. Ali Erbil seslendirmiş) muhteşem. Kaçırmayın.