Pembe Panter
    Pembe Panter hakkında görüşlerin ?

naked-soul
    naked-soul

15 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    filmi pek komik bulduğumu söyleyemeyeceğim ama beyonce için izlemeye değer...karizmasını filmde de koruyan güzel şarkıcı bence rolüne çok uymuş.ayrıca okan bayülgenin dublajını da çok başarılı bulduğumu söyleyebilirim,ancak filmden sıkıldığım anlar bayağı oldu...5/10
    darkpower-2
    darkpower-2

15 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Çarpma-düşme-vurma üzerine kurulu başta güldüren,daha sonrasında yavaş yavaş sıkan sabun köpüğü bir film.Steve Martin’i çok sevmeme rağmen bu film hiç hoşuma gitmedi.
    bbbegummm
    bbbegummm

13 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    süper bir komedi filmi herkese tavsiye ederim bayıldım... hatta ben 2 defa seyrettim.... mükemmel,harikulade bir film olmuş..:-)))
    Demirtas
    Demirtas

5 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Çocukluğum Pembe Panter filmlerini izlemekle geçti. Bende ve inanıyorumki birçok insanda Pembe Panter’in özel bir yeri var. O nedenle bu filme biraz önyargılı yaklaştım. Çünkü benim beynimde bir Pembe Panter olgusu var ve şimdi bu olgunun üzerine yeni yüzüyle başka bir Pembe Panter’i kabullenmek doğrusu güç. Zaten filmi izlemeden önce hayalimde Steve Martin’i kesinlikle Pembe Panter rolüne uyduramadım. Filmi bu duygularla izledim. Film açıkçası bir komedi filmi olarak çok güzel, eğlenceli. Steve Martin rolünde oldukça başarılı. Ama bana göre bir sorun vardı. Oda ben filmi bir Pembe Panter filmi olarak göremedim. Klasik Pembe Panter filmlerinin çok uzağında farklı bir film olmuş. Tavsiyem filmi bir Pembe Panter filmi olarak değil, herhangi bir komedi filmi olarak izleyin. O şekilde çok daha fazla zevk alacaksınız. Çünkü film bana göre kesinlikle bir Pembe Panter filmi olarak değerlendirilmemeli. Çünkü o şekilde bir iddiası varsa maalesef kötü bir yeniden çevrim ya da devam filmi. Her ne derseniz deyin.
    acungio
    acungio

4 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Okan Bayulgen'in dublajı harika olmuş diyebilirim..ben filmi gayet iyi buldum..tavsiye ederim..---ümağım bu gün hava güzel olur--- repliği harika :))
    enzofrancescoli
    enzofrancescoli

31 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    bence steve martinin son yıllardaki en iyi performansıydı film müthiş hiç sıkmıyor hani şu rowan atkinson filmlerine benziyo kaçırılmıyacak kadar güzel bi film zaten oyuncularda belli
    s-bozkaya
    s-bozkaya

29 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    süpeeeeeeer çok güldüm ve keyifle izledim. tavsiye edilir.
    blackpearl8787
    blackpearl8787

27 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    pembe panterin bu kadar komik olacağını düşünmemiştim güzeldi
    yasin1593
    yasin1593

23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    çok kötü bi film olmuş bence çok yapmacık olmuş komiklikler hatırladığım bir iki güzel yeri var sadece
    kennyd
    kennyd

20 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    ben hıc beyenmedım.fılmın ıkıncı yarısında ben salonda yoktum dayanamadım.fılm cok ağır gıdıyodu sıkıldım cıktım gıttım.komık sahnesıde cok azdıı. ben beeeyyeennmmeeddıımm.
    Ceren S.
    Ceren S.

17 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    İzlerken sıkılmadım ama sıkılmadığım filmin süper olduğu analamına gelmez... İdare ederdi.. Eğlenceli birkaç saat geçirmek isteyenlere belki önerebilirm...
    can-sahinler
    can-sahinler

5 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    son zamanlarda ızledığım en komık fılm.oyuncuların performansı harıka gıdın derım
    reedsternberg
    reedsternberg

29 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    Komedi olarak tavisye edebileceğim bir film:)Kaliteli espiriler,komik görüntülerle dolu keyifle izleyebileceğiniz bir film.Tavsiye ederim:)
    gorky-1907
    gorky-1907

6 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
    çook eglenceliydi ya.güzel bi gülümsemeyle çıktıgı zaman insan ''belkide parasının bosa gitmeme hissi de olabılır bu=)'' mutlu oluyo.sonlara dogru olan dans sahnesi cok komikti:)iyi bi not aldı benden.
    mebc
    mebc

27 Nisan 2006 tarihinde eklendi
    gerçekten çok güzeldi başarılı buldum özellikle kamufle olmaya çalıştıkları bölüm ve hamburger bölümü güzeldi.bence herkes fırsat bulursa bu filmi izlemeli.