Dünyanın en boş filmi, bu senaryoyu anaokulu öğrenciside yazar vallahi.izlerken sıkılmaktan bittim filmin sonunda ne olcanı zaten biliyorsun heyecan falan yok
Evet çok doğru bir insan asla umudunu kaybetmemesi.( Gel gör ki herkes cris kadar şanslı olamaz etrafınızda birbtek iyi niyetli bir insan bulamaz). Film gerçekten çok derin düşünceler barındırıyor. İşiniz ve paranız olmadığı zaman eşiniz bile yanınızda olmaz..
Bir arkadaşın önerisiyle izledim lakin Beklenti içinde olduğum için mi bilinmez ama ben çokta iyi bir film olduğunu düşünmüyorum, ortalama bir film diyebilirim. Film dram konulu ama gram beni etkileyecek bir sahne yaşamadım. İş hayatında girişken sabırlı ve kararlı olmak adına will smit abimiz güzel bir örnek olmuş. Lakin Bu kategoride çok daha iyi filmler izledim.
Will Smith ve oğlunun akıl almaz uyumunu izlediğimiz harika bir film. Ölmeden önce izlenilmesi gereken filmlerde benim için üst sıralarda yerini aldı bile.
Mükemmel bir filmdi!"O gömleği lütfen yarın da giy ve gel"cümlesinden sonra ki will Smith'in o bakışı insanı ağlatmaya yetiyor. İnsanın içine işleyen bir hikaye. Çaresizligi tatmamış nsanlar anlayamaz.....
izlediğim en güzel filmlerden birisi bana çok fazla duygu kattı.. pes etmemek nedir bilmeyen bir baba,diğer tarafta maddi zorluk yüzünden terk eden bir anne... Chirs'in satmaya çalıştığı makinenin trene binince tren hareket edip, makinenin dışarda kalması...Çaresizliğin dibi olsa da filmin bıraktığı hissin etkisinden çıkamıyorsunuz izleyin izlettirin derim...
filmin durağanlığından sıkılıp kapatmazsanız, ağlatma potansiyeline sahip. Çaresiz kalan bir adamın, çocuğuna sahip çıkışı özellikle en etkileyici kısmı.
Bir babanın hayatta karşısına çıkan zorluklara göğüs germe çabası ve oğluyla arasındaki güçlü bağı anlatan muhteşem bir film. İzlemediyseniz mutlaka izleyin.
Öncellikle film çok izlenmeye değer,kaliteli gerçek bir hikayeden uyarlanma önceden’de izlemiştim toplam 3 kere izledim tavsiye ederim. Ayrıca fazla beğeniliyor en sevdiğim, will smith’in yapıt’tı.