JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
9 Kasım 2012 tarihinde eklendi
İyi anlatılmış bir hikayeden daha fazlası değildi bence ''The Pursuit of Happyness''.Çok kereler çekilmiş,izlediğimiz,ezberlediğimiz başarı öykülerinden ayrı duracak bir etki yaratmıyor.Dokunaklı birkaç sahnesi ve şaşırtıcı derecede iyi oynayan bir Will Smith.Umut edinmek için filmlere ihtiyaç duymak ilginç bir durum ama öyle anlarda adresin bu film olması da bir o kadar ilginç bana göre.
Hayran kaldığım 2 şey var: Chris Gardnerın başarıya giden gerçek hayat hikayesi ve Will Smithin bunu mükemmel bir şekilde canlandırması. Filmin sonunda Gardnerın kendisinin de kısa süreliğine görünmesi çok hoş olmuş.
parasızlık, çaresizlik karşısında insanların ne denli duygulara sahip olabileceğini;bir çocuğun,çok sevdiğiniz birinin bazen sizi ayakta tutan en büyük etken olduğunu çok iyi anlatan bir film.gerçek bir hikayeden olması sebebiyle anlatmakla kalmamış göstermiş de olan filmdir kendileri.
çok motive edici bir film ayrıca çokta ders verici para kazanmanın ne kadar zor bişey olduğunu anlatmak bunlardan sadece bir tanesi diğer dersleri izlerken alın 10/10