Umudunu Kaybetme
    Umudunu Kaybetme hakkında görüşlerin ?

hakanaymaz
    hakanaymaz

24 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Bir film bu kadar mı güzel olur. İzlerken, yavaş yavaş eriyorsunuz, tükeniyorsunuz. Sonra bir anda yeniden doğuyorsunuz. Keşke şimdi bu filmi hiç izlememiş olsam, sonra izlesem. Sonra yeniden unutsam, tekrar izlesem. Burdan film arşivi yapanlara sesleniyorum. Bu filmi arşivinize almıyorsanız diğerlerini yakın gitsin. Filmi izleyecek erkeklere tavsiyem, önce tek başınıza izleyin. Sonra ailenizle birlikte izleyin. Olur da ilk defa ailenizle izleyecek olursanız, eşinizin sizi ağlarken görmememesi ve karizmayı çizdirmemeniz için gece izleyin ve ışıklar mutlaka kapalı olsun. Çevrenizde işsiz arkadaşlarınız varsa zorla izletin. Keşke Milli Eğitim Bakanlığı 100 temel film gibi bişey yapsa ve bu filmi de o listeye alsa çocuklarımıza okullarda izletseler. Emin olun eğitim kalitesini artıracaktır. Gazeteler tabak, çanak promosyonu yapacağına bu filmi hediye etseler. Filmin senaryosu harika ve gerçek bir olaydan alınmış. Yeni favori yıldızım Will Smith. Harika bi oyunculuk çıkarmış. Oğlu da onun kadar muhteşem oynamış. Baba oğul dramı veren bi filmde gerçek baba oğulu oynatmak akıllıca bir iş. En beğendiğim sahneleri ise, mağara, düşen oyuncağın arkasından çocuğun bakışı, kan verme sahnesi ve işe alındığını öğrendiğinde adamın yüzündeki duygu. Bu kadar yazıyı yazmamın sebebi işgüzarın biri gelir de hiç güzel film değildi derse ondan etkilenmemeniz içindir. Son olarak filmi izleyeli bir hafta oldu ama kalıcı hoş kokulu bir parfüm gibi etkisi üzerimden çıkmadı.
    edmunddantes
    edmunddantes

23 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    will aksıyon fılmlerıyle parladı sımdı dramda da ne kdr basarılı odlugunu gosterıyor hele ıs gorusmesıne gıttıgı sahne muthıstı hapısten yenı cıkmıs ustu boyalı ama genede adamı kandırrrdı
    cagan35
    cagan35

22 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    son donemlerde dram filmleri cok guzel oluyor,etkılenmemek elde değil.
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

3 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    andrea guerranın müzikleriyle de şahlanana bir başarı öyküsü.gerçekten etkileyici,zaten gerçek bir hayat hikayesi.will smithin bana göre hayatında en çok kendini vererek ve karakterin içine girerek canlandırdığı rollerinden biri,belki de ilki.oğlunu da yanına almış olması daha farklı etkilemiştir muhakkak onu.onlar mutlu oldukça siz de oluyor,üzüldükçe siz de üzülüyorsunuz.belki de başarılı bir dram filmi kalıplarından bahsedeceksek ilk sırada gelebilir bu cümle.eksiği olmayan,baştan sonra kendini izletebilen bir film.önerilir.
    stan27
    stan27

19 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    gerçekten güzel etkileyici bir filmdi will smithin oyunculuğu zaten güzel fakat bu filmde bi harikaydı çok etkileyicidi 10/9
    llerdall
    llerdall

18 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    çok etkileyici ve güzeldi..Belkide mutluluk sadece kovaladığımız bir şeydir..
    karniyaz
    karniyaz

7 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    ruhumu mengeneyle sıktılar filmi izlerken. doğrusu ben seyirci halimle defalarca umudumu yitirdim...dokunaklıydı. özellikle 'mağara'da saklanma sahnesi.hayata dair olanlardan. önerilir.
    jiklet60
    jiklet60

1 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    harika bir film,izlemeyen çok şey kaybeder..
    huuiii
    huuiii

17 Mart 2010 tarihinde eklendi
    insanın ders çıkaraçağı bir film kesinlikle izlenmeli mükemmell şiddetle tavsiye ederim:) 10/10
    rodrigoman
    rodrigoman

28 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    izlediğim en iyi dramalardan biriydi şimdi ne olcak şimdi ne gelcek başına demekten kendimi alamadım bi türlü.kesin izleyin derim.
    Seza
    Seza

16 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Fazla yoruma gerek yok, kesinlikle izlemelisiniz.
    ozzy-badd
    ozzy-badd

8 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    izlediğim en iyi dram yüklü filmlerden...will smith in oyunculuğu tawan yapmış ve gerçek bir oyuncu olduğunu ispatlamış...özeillkile tuvalte sahnesi çok iyidi...izlenmeli bence baba-oğul ilişkisii üzerine harika bir drama...
    ayhan1999
    ayhan1999

6 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Zorla götürlmüş olduğum bir filmdi .. Will Smith için kabul ettim . iyki gitmşm dedm sonra .. mükemmel ötesi film . 10/10.. Kaptan Amerika nın yolun ortasında düştüğü sahne feci etkilemşti beni ..
    sunarsmehmet
    sunarsmehmet

30 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    harika harika harika başka söze ne hacet bu film için mutlaka izleyin
    carlos-107
    carlos-107

28 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    İzlediğim en iyi Filmlerden birisiydi özellikle will Smithin ve oğlunun performansı beni büyüledi senaryo muhteşemdi benim puanim 10 üzerinden 10 ... izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum....