4,2
1941 Puanlama
Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi hakkında görüşlerin ?
15 Kasım 2021 tarihinde eklendi
kadro zaten şampiyonlar ligi gibi, oyunculardan besteciye kadar. Sondheim'in yazdığı skor zaten efsane. Gerçek müzikalden çok ufak farklılıklar içerse de genel itibariyle tonu, atmosferi, performansı ve doğal olarak müziği bakımından uygun olarak filme çevrilmiş. Helena Carter'ın yorumu tam isabet, nokta atışı. Rickman zaten Rickman, kötü performans beklemek mümkün değil. Johnny Depp'in yorumu ve bazı satırları söyleyiş tarzı biraz ilginç geldi, ama adı üzerinde 'yorum' olduğu için anlaşılabilir sanırım. Mükemmel ötesi olmuş. 7 puan alması üzdü, kesinlikle hak ettiği yerde değil bence. Paylaştığınız için teşekkürler.
Şu an girişe geri döndüm, filmin isminin verildiği en baştaki açılış animasyonu dahi sembolizm dolu... Kesinlikle izlenmeli.
Ayrıca toprağın bol olsun Alan Rickman.
26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
karanlık atmosfer içinde johnny deppin müthiş performansıyla tam bir müzikal 10/10
18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Son zamanlarda tartişılan ve eleştirilen bu flim bence çok güzeldi Burton,Depp ve Carter'ın performansları müthişti Oscar'a 3.kez aday olan Depp bu performansı ile ödüle bir adım önde gittğini düşünüyorum
7 Aralık 2007 tarihinde eklendi
vazgeçilmez tim burton ve johnny depp ikilisi yine harikalar yaratacağa benziyor,muhteşem bi yapım olcağı su götürmez gibi gerek tarzı gerek konusu bakımndan oyuncular da ztn yani:),sabırsızlıkla bekliyorum bi johnny depp filmni daha..
3 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Kuşkusuz süper bir film olacak.Tim Burton ve Johnny Depp hiç bir zaman hayal kırıklığı yaratmamıştır bende.Sabırsızlıkla gösterime girmesini bekliyorum.
18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
net bi şekilde bilinsin ki bu filme verilen puan johnny deepe verilen puandır. filmin gerçek puanı kanımca 4ü geçmemelidir o kadar kesin konuşuyorum.
28 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biri filmin müzikal havada olması çok hoş olmuş 10/9 kesinlikle izleyin..
7 Aralık 2009 tarihinde eklendi
10/10 değil ama güzel film.. izlediğim ilk müzikaldi ve çok hoştu müzikler, johnny depp çok iyi oynamış bir filmde değil de tiyatro sahnesinde oynuyor gibiydi.. genel olarak süper harika müthiş diyemem, iyi güzel diyebilirim..
26 Ekim 2010 tarihinde eklendi
sonuna kadar seyredemedim, çok sıkıcıydı.
12 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Film mükemmel ötesi bişi olmuş...bence Tim Burton harika bi yönetmen bide Johnny Depp ile olunca artık o film izlenmezse olmaz :D birde film çok kanlı olmuş diyenlere diceğim şu:Bu müzikalin zaten esas konusu..O kanı vermeden bu film olamazdı...olsa bile çok kötü olurdu...yani siz bi gerçek müzikalini izleyin...
19 Mart 2009 tarihinde eklendi
filmin bulunmuş olduğu segmenti eleştiriyoruz.Müzikal filmlerinden hoşlananlar sevebilir ancak film kesinlikle gerilim tarzı değil.Ayrıca herkez sanata ilgi duymak zorunda da değil.Kimsenin sanata ilgi duymamasını eleştiremezsiniz.
19 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Müzikal olması dolayısıyla bir önyargı sahibi olunmasına gerek olunmadığını güzel bir biçimde seyirciye sunan bir filmdir kendileri. Johnny Depp, Helena Bonhem Carter ve Tim Burton.. Bu 3lü birlikte olduğu vakit zaten izlenen film kendine hayran bırakmaz da ne yapabilir ki? Kesinlikle izlenilmesini tavsiye ederim, tavsiyeden öte soyut olarak boğazınıza bir bıçak dayayabilirim, izleyin, izleyin, izleyin.
" I feel you Johanna. "
16 Şubat 2008 tarihinde eklendi
J.Depp yine ciddi ve insanı kendine çeken marjinallikte bir role bürünmüş. Depp hayranlarının bir kere es geçmemesi ve bir kaç kez izlemesi gerekir diye düşünüyorum. Ama ne var ki müzikalden hoşlanmayanlar özellikle filmin ilk bölümlerinden çok fazla sıkılabilirler. Bunun yanı sıra filmin aşırı dozda şiddet içerdiğini de hemen belirteyim. Ama bilmiyorum sanki Depp'in hatırına mıydı neydi öyle rahat rahat izledim. Hatta bir ara sinirlerimi kaybedip güldüm Mrs Lovett'e. Karakter oyunculuğunun en üst noktaya ulaştığı dehşet bir çalışma olmuş. Bol ödül kazanması gerekli diye düşünüyorum. En azından Depp'in performansı ve ona eşlik eden oyuncu çok iyi. Alan Rickman'ın performansı da çok güzel ama sanırım o artık belleğimize Harry Potter'daki rolüyle oturdu. O yüzden garipsedim belki. Bence film çok güzel ama herkesin beğenmemesi çok normal. Tarz meselesi. Yine de Depp'in hatırına ve filmin sonunun hatırına bir şans verin filme, gidip izleyin derim.
11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
mükemmel! kesinlikle izleyin!
16 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Hayatında hiç müzikal izlememiş biri filme gitmesin çünkü yarı olmadan sıkılabilir.Film bunun dışında sürükleyici depp intikam ateşiyle kasıp kavuruo kan ve vahşet dolu bir film müzikalle ii harmanlanmış.8 puan