4,2
1941 Puanlama
Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi hakkında görüşlerin ?
21 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Sürekli aynı şarkıları dinlemekten sıkıldık.Sürekli aynı sahneler usturayla baydım..10 6 ama finali için 7/10
11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
yine johnny depp & tim burton ikilisini bi araya getiren bi yapım... mükemmel olucaından hiç şüphem yok :)
ztn izlediim fragmanında ve scrren scapsleri de bunu dogrular nitelikteydi;gördüüm kadarıyla izleyici yine büyülenecek ve her filminde olduu gibi johnny rüzgarını şiddetlice estirecek (((:
27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
sabırsızlıkla bekliyoruz:)
19 Mart 2008 tarihinde eklendi
ben aslında müzikal filmlere tahammül edemem ama bu film başkaydı gerilim ve müzikal birleştirilmiş harika bir film ortaya çıkmış.hiç sıkılmadım.Filmi izlememin
en büyük sebebi tim burton ve johnny depp'in olmasıydı sanat yönetmeni oscar ödülünü sonuna kadar hak ediyor bence ve filmden çıkışta iştahınız bir süre kapanabilir
31 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
şarkılar acayip sıktı beni müzikal olsa fena olmayacakmış ama müzikal olduğu için vasat ... 7/10
24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
gayet güzel bir filmdi, kalite var. türüne korku gerilim denemez, bazı yorumlarda kan sahneleri çok abartılmış, okadar değil, film gothik tarzda gayet iyi bir film, ancak müzikal neredeyse filmin tamamını oluşturuyor. johnny depp herzamanki gibi çok karizmatik ve süper bir oyunculuk sergiliyor
25 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Sinemaya gitmeden önce konusunu arkadaşlardan dinlediğimde etli turta filan mide bulandırıcı gelmişti, ama müzikal o kadar başarılı ki senaryo hiç rahatsız etmiyor. Ön yargı ile gittiğim halde çok beğendim, müzikal seven herkese tavsiye ederim...
11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Üstad Burton alışkanlıklarından vazgeçmemiş gene.Alışılmış oyuncuları Deep ve Carter'ın yanına Alan Rickman gibi bir ustayı da ekleyerek mekan-zaman ilişkilendirilmesinde bizi alışılmamış bir hikaye ile taçlandırıyor.
22 Haziran 2008 tarihinde eklendi
çok hayal kırıklığına uğradım!!
bence konu,olaylar güzeldi.tabi oyuncuılara laf yok.Johnny yine süperdi.
film müzikla olmasaydı 10 puan verirdim
en güzel ses Johnnyde vardı.şu aşık olan iğrenç söyledi ben artık sinemada gülmeye başladım.vasat bir film olmuş:( 6/10
22 Mart 2009 tarihinde eklendi
ben bu film için bu virgüllü puan veren hassas arkadaşları anlayamadım.
8,3
9,5
bi filmin puanı ya sekizdir ya dokuzdur ya ondur.bi çok kişinin ortalamalarından virgüllü bi puan ortaya çıkar.siz bu puanları nasıl bir hassas ölçü aletiyle verdiniz açıklayın da biz aydınlanalım arkadaşlar...
27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Johnny Depp dünyanın en iyi oyuncusu. Oynadığı film nasıl kötü olur.
22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle sevdiğim 2 oyuncuyu yine buluşturmuş bir yönetmen Tim Burtondan harikulade bir müzikal..Johnny Deep ve Helena Bonham Carterlık bir film olmuş gerçekten..Alan Rickmanı da unutmayalım tabi..Ayrıca sesleri hiç fena sayılmazdı..:)
10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Tim ve Johhnynin hangi filmi güzel olmaz 10/10
29 Şubat 2008 tarihinde eklendi
böyle bir senaryo böyle oyuncularla birleşince çok muhteşem bir film cıkabilirdi(yinede izlenebilir) ama müzikal olması müzikale uzak izleyicileri çok sıkacak benim izlediğim salondan film bitmeden en az 20 kişi çıktı dusuncelerine saygı gösteriyorum ama ne izleyeceğini bilmeden sinemaya gelmeseler böyle sıkıntılar olmaz
21 Şubat 2008 tarihinde eklendi
eğer müzikallerden hoşlanmayanlardansanız bu filmi kesinlikle izlemeyin derim.izleyipte beğenmeme ihtimaliniz çok yüksek.ama eğer müzikal seviyosanız hiç düşünmeden izleyin derim.mükemmel bi film.yanlız çok kanlı sahneler var.ama bi müddet sonya deep ne yaparsa yapsın gayet normal geliyo.gerilim,kan,intikam ve müzik.tam anlamıyla görsel bi şölen.depp in performansı büyülüyo.benim notum 10/10