Spike
31 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Kesinlikle müzikal film sevenlerin izlemesi gereken bir film. Hem müzikal hem de gerilim filmi olan az film vardır heralde. Hem filmin senaryo oyunucu ve yönetmen kısmı da güzel olmuş.İzlemeyenler kesin izlemeli!
Uzun süredir beklenen bir film,fakat bence bekleneni vermemiş.Aslında bence bu film bu yılın en iyi yapımlarından biri olabilirdi,fakat müzkal bölümü bence filmin güzelliğini alıp götürmüş.Oysaki film daha başlarken müzüğün o vurgusu kamera çekimleri ve mekanları insanı derinden etikiyor.Herşey iyi gidiyor derken,aradaki müğizikal bölümleri insanın bütün şefkini kırıyor.Filim,senaryosounda ziyade,mekan ve çekimleriyle çok etkileyici.Özellikle filmin son sahneleri insanı derinden etikiyor.Herşeye rahamen iyi bir filmdi diyebilirim.Ama çok daha iyi olabilirdi.7.2/10
wow be adam yapıyor ya ..10 puan ender veririm hele bu dönem sinemasında böyle bir film bulmak neredeyse imkansız.Dört dörtlük kan şöleni :) johnny depp in insanüstü bir varlık oldugunu düşünmeme sebep olan film desem yeridir..
bir tim burton ve j. depp işbirliği daha...kimilerine göre en iyi birliktelik...film ilk izlendiğinde herkesin tamam j. depp bu defa heykeli alır dedikleri ancak arkasından there will be blood ve m. clayton piyasaya çıkınca bu defada da alamayacak şeklinde yorumlar ortalıkta dolaşmaya başladı...alamayacaklar diyenler haksız da sayılmazlar çünkü s. todd ne öyle oscarlık bir film ne de j. depp öyle ayrıcalıklı bir performans sergiledi...mesela beyaz şeytan daki j. depp tam bir oskarlık performanstı...doğrusu bu filmde oskkarı almasına çok da gönlüm razı değildi çünkü j. depp heykeli çok daha iyi bir filmde almasını bekliyorum... aslında day lewis in de almasını yadırgadım çünkü michael clayton daki george clooney in performansı daha iyiydi bence... s. todd a gelince kesinlikle izlenmesi gereken bir yapıt ancak ne no country for old men den ne de there will be blood tan iyi bir yapım diil...hata m. clayton ın arkasından gelecek bir tim burton klasiği...tim burton ın kendi tarzı ve kendi hayran kitlesi olduğu muhakkak ancak t. burton unutulmaz başyapıtlar ortaya koyamıyor ...filmlerinin çoğunu izleyen biri olarak şunu söyleyeyim; t. burton filmleri harikalar ve hepsi izlenmesi gereken yapıtlar ancak t. burton ne martin scorsese ne de s. spielberg(listeyi uzatmak mümkün) gibi büyük yapıtların altına henüz imza atmış diil...aynı şeyi j. depp için de söyleyebiliriz evet j. depp çok başarılı; fakat onu r. de niro, al pacino veya clint eastwood, marlon brando ile karşılaştırdığımızda bu yaşlı en iyilerin arkasından gelir...t. burton ve j. depp in yine de unutulmaz yapıtlar ortaya koyacaklarını tahmin ediyorum... müzikal filmleri sevmeyen biri olarak benim gibi böyle bir önyargınız varsa filmdeki harika müzikleri kaçırmasın derim...
sabırsızlıkla heyecanla ve merakla beklemekteyim. buluştukları her filmde harikalar yaratan insanlar için(johnny depp ve tim burton) kesinlikle izlenmeli diye düşünüyorum. bence süper bir şey olduğu şu andan belli.
tim burton filmlerine hayran olan biri olarak filmi çok beğendiğimi söyleyemem ama kötü değil tabiki.filmde kan izleye izleye bir hal oldum yaş sınırı yoksa bile kesinlikle olması gerekir.tim burton filmleri her yaştan insanın izleyebileceği kapasitede olduğu için çocuklar da gider tahminimce ama bu sefer psikolojiyi kötü etkiler.
'diefor' adlı arkadaş enteresan bi şey yazmış. 'Hayatında hiç müzikal izlememeş biri filme gitmesin, yarı olmadan sıkılabilir.' Walla ben 2-3 müzikal izledim şu ana kadar, ikisini de sevmiştim. ('Notre Dame de Paris' ve 'My Fair Lady') Ama ne yalan söliim, buna rağmen bu müzikalden yarıda çıktım! İlk yarısı son derece durağan ve monoton geldi, dahası fena halde uykumu getirdi! E ilk yarıda uyuyunca, haliyle ikinci yarının pek bi anlamı olmazdı. Nasıl bu kadar yüksek bi not almış anlamadım. Film ne kadar kötü olursa, o kadar yüksek vermek mi moda şimdi? 4/10
Harika muhteşem diye bahsedilen film yorumlarını hayret ve şaşkınlıkla karşılıyorum.senaryosu klasik intikam konusundan oluşturulmuş.filmde sürekli bir müzik sesi duyuyorsunuz.spoiler: Johhny Depp özel berber koltuğu düzeneğinde her geleni mide bulandırıcı bir şekilde kesiyor. . bir Johnny Depp hayranı olarak diyebileceğim tek şey bu film olmamış.