Aamir Khan
11 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Yer yüzünde işlenmiş tüm klişeleri alıp bu filmde birleştirmişler. Resmen her sahnesi beklediğiniz gibi ilerliyo. Hatta ilerlemiyo yerinde sayıyo çok sıkıcı. Finalde ters köşe yapalım demişler ama o kadar tutarsız ki çünkü kızın baştan beri gösterdiği tüm tepkiler anlamsız ve saçma olur bu finale göre. Ahh ne umdum ne buldum. Gerçekten bazı yorumlarda gördüğüm gibi De Niro'ya yazık olmuş nasıl böyle basit bi filmde oynamış.
Ilk kez bir film eleştirisi yazıyorum..Hayatım boyunca böyle saçma bir film görmedim.. konusu, oyunculuğu derken harcadığınız zamana yazık... felsefesi de yok sanatsalligi da... Hele ki başkasıyla izleyip de ina da işkence çektirmeyin.. kız arkadaşınız eşiniz ayrılma sebebi olarak kullanır o kadar berbat... Evlendikten sonra damadın ailesi oyun oynuyor gelenek bu... kız saklanacak ve aileden 8,10 kişi kız öldürmeye çalışacak... sabaha kadar oldurmeleri gerekiyor ve tabii basaramiyorlar😅😅
Neden puanı bu kadar düşük anlam veremedim. Müthiş oyunculuklarla İzleyicide sürekli merak uyandıran ve izleyici geren bir film sonunu da güzel bağlamışlar.
KUSURSUZ PERFORMANSLAR 10/10 Düşler ardındaki karanlık gerçek gün ışığına çıkıyor.. Emily annesinin ölümünden sonra,büyük bir travma içine girer.Kimseyle konuşmaz,kimseyle arkadaş olmak istemez.Babasıyla birlikte yalın bir yaşam sürmektedir.Ama zamanla bu travmanın verdiği etkiyle kendine mutlu olmak için hayali bir arkadaş yaratmıştır \'Charlie\'..Onunla çok iyi zaman geçirdiğini söyler.Babası Charlie\'yi her sorduğunda kaçamak cevaplar veren Emily,Charlie\'nin kim olduğu ve neye benzediği hakkında bir türlü en ufak bir şey dahi söylemez..O andan sonra ilk başta travma sonucu hayali arkadaş ve Emily\'nin kendini ifade etmesine yardımcı olduğunu düşünen David bunu araştırmaya karar verir..David\'in aklında bir soru vardır..Kendinden bile iyi olan Charlie kimdir ve neye benzemektedir ?.. Gerilimi dozunda gizem seviyesi ise üst düzeyde bir film..Huzurlu bir ortamda geçen film her an bir şeyler olacakmış gibi tuhaf bir his veriyor ve bu açıdan da gerilim filmi olma özelliğini tamamlıyor..Bu çeşitli çocuk ezgileri ve oyuncakların kullanımıyla sağlanmış..Ve Dakota Fanning\'in bakışları gerçekten filmde en çok öne çıkan ve filmin karakterini tamamlayan özellik bence.. İzlerken sürekli Charlie hakkında düşünüyorsunuz ve aklınızdan onun kim olduğu hakkında birçok fikir geçiyor ama final gerçekten tahmini çok zor bir şekilde gerçekleşiyor.. Oldukça ilginç ve şaşırtıcı bir finaldi..İlk başlarda durağan bir film olduğundan sıkılabilirsiniz ama sabredip bu izlenmeye değer finali bekleyin derim.. Dakota Fanning ve Robert De Niro müthişti..Bence ikisi de bu film için olabilecek en üst düzey performanslarını ortaya koymuşlar ve iyi bir ikili oluşturmuşlar.. Herkese öneririm..Harika bir film.. \'İyi seyirler\'..
tek kelimeyle çok başarılı.gerilimi hiç eksilmeyen sürekli bir aksiyon ve olayın sonucunda müthiş bir final.üzerine robert de niro oyunculuğu olunca tadından yenmez bir film oluyor.
film harikaydı oyunculuklarda öyle müthiş 3 oyuncu baş rolde robert dakota ve famke... yalnız filmde tek anlamadığım filmin sonunda kız neden resimde 2 adet kafa çiziyor eğer siz anladıysanız söyleyebilir misiniz? ama tek kelimeyle müthiş
Filmde herşey dozundaydı..Yani sanki gerektiği kadar korkuosunuz gerektiği kadar geriliosnz...De Niroayrı bi harikaydı we küçük kızda rolünü çok guzel yapmış.Güzel bi sonu war şaşırtıyor insanı.7/10
Hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biri.Korku filminin sadece biyerlerden bi yaratık çıkması olmadığının en güzel kanıtı olan bu filmin hikayesi gerçekten etkileyiciydi...
Orta şeker bir gerilim filmiydi bence.De niro için izlenebilir.Yer yer geriyor ama insanı asla da yerinden zıplatmıyor.Fakat gerilim severler izleyebilirler.Ayrıca puanı bence de yüksek filmi izlerken;puana göre çok fazla beklentiye girmemekte fayda var.7/10