Bu tarz filmler revaçta.The others ve yeni dönemde de unvited tipinde şok edici sonla biten bir film bekliyor sizleri.Yalnız bence filmin diğerlerine göre eksisi şok edici finalden sonra filmi biraz fazla uzatmaları.Puanım 6/10
Gerçekten çok sıradan bir film 3 sene önce izlemiştim böyle düşünmüştüm,dün bir kere daha izledim hislerimde pek bir değişiklik olmamamış,çok fazla abartılmış balon filmlerden bence, hiç bir orjinalliği yok? robert de nironun hatrına 10/2
çok germeyen ama dikkatinizi de canlı tutan bir yapım. ancak mağra girişindeki kelebek ayrıntısını bile atlamayan yapımcıların komşuların üstünden gereksiz gerilim yaratıp dikkatleri onların üstüne çekip son 10-15 dk seyirciyi onlardan bihaber bırakması pek hoşuma gitmedi.sonunda ters köşeye yatırmaya çalışmışlar ama eh işte. 10/6 o da de niro için.
diyebileceğim şu ki,çok değil 20 dakika daha sürseydi kalbim duracaktı artık..ben böyle mantıkla kurgulanmış gerilim filmi hiç seyretmedim desem yeri..fakat bir öneri;sakın daha önce filmi izlemiş birisiyle izlemeyin filmi,tadı kaçabilir.. ve bu film10/10 dur..her ne kadar bi daha izlemeye cesaret edemesem de:))
Bu puan ne ya ben 9 felan almıştır zannediyordum. Bence cok güzel bir film bu puanı anlamaymadım ... Sonunu kesinlikle tahmin edemiyorsunuz ve wayyy anasını diyorsunuz bence gayet iyi
anlamıyorum niye bu kadar puanı düşük filmin sonunu tahmin eden varmıydı acaba bence robert de niro mükemmel ve o kadarda karizmatik bir oyuncu deliksiz 10
İki hayranı olduğum oyuncu bir arada. Kaç kere izlediğimi hatırlamıyorum bile bu filmi. Gerçekten izlenmesi gereken filmlerden biri. Robert De Niro ve Dakota Fanning çok iyi bir ikili olmuşlar.