Saklambaç
    3,9
    Saklambaç hakkında görüşlerin ?

iznail
    iznail

21 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    cok iyi bir kurgu ve heyecan fırtınası... bu tur icin ideal... superdi.
    Plagueis
    Plagueis

21 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    bu film çok olumsuz eleştiri aldı ama bence harika bir film.bi kere robert de niro var.sonu da gerçekten çok şaşırtıcıydı sinemada vaktin nasıl geçtiğini anlamamıştım.ama filmin esas kahramanı bence Dakota Fanning.küçük yıldız bence en iyi performansını çıkarmış özellikle bu filmden sonra dünyalar savaşını izleyince dakotaya nolmus ya dedim :) Robert de niro gibi bi ustayla bu kadar mı uyumlu oynanır.bence de nirodan daha iyi bir performans çizmiş bu filmde.süper bir gerilim filmi mutlaka izlenmesi gerekir 9/10
    perelin-2
    perelin-2

20 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    Bence güzel bir filmdi. Bulmaca çözmeyi seviyorsanız bu filmi de seveceksiniz.
    ze-ku
    ze-ku

28 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    Emily depresyonu,David gizemi ve filmin son karesi olan Emily'nin resim çizimi izlemelisiniz.
    duygu-1993
    duygu-1993

24 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    izlenmesi gereken bir film.dakota bir harika!filmin sonuda gerçekten çok şaşırtıcı.mutlaka izleyin.
    potasyum
    potasyum

23 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    yav film hiç açık değildi bana göre.çarli kim asıl katil doktormu.yada carli doktorun içinemi girdi falan filan..bir sürü soru aklıma takıldı filmin sonunda..ama bunun yanında küçük kızın harika oyunculuğuna laf yok
    endless-myth
    endless-myth

20 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    bu film tam bir psikolojik korku filmi. Harika bir konusu var ama anlamakta biraz güçlük çekiyosunuz. Herşeye rağmen çok bi film.....
    reedsternberg
    reedsternberg

14 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    oyunculuk olarak ön plana çıkan film özellikle küçük kızın mükemmele yakın bi oyunculuğu gözü çarpıyo.konu,görüntü kalitesi şaşırtıcı sonuyla izlenmeye değer bi film..
    veydeta
    veydeta

14 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    fena bir film degildi.çok güzel degil ama kötüde degil.izleyenler birşey kaybetmez açıkçası..
    koltuk-11
    koltuk-11

12 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    alışılmış bir konu olmasına rağmen izleyenin merakını son dakikaya kadar ayakta tutabiliyor.izlenir.
    lemassacre
    lemassacre

10 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    Öncelikle bu filme olumsuz yorum yapan şahısların yeniden seyretmelerini tavsiye ediyorum..Filmde hiçbir hata yok. Ve oyunclulukda senaryoda güzel.. Gerçek dışı hiçbirşey yok. Filmde anlatılan hikaye gerçekten yaşanabilecek ve eminim dünyanın birçok yerinde birçok insanin yaşadığı birşey...Şizofren haastaları birkaç kişiliğie bürünebilir. ve asıl kişiliğinde iken diğerlerini hatırlamaz...
    sidarta21
    sidarta21

9 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
    herkes bu türün uzmanı olmuş.madem yedik bitirdik bu filmleri neden biz daha iyisini çekemiyoruz!!!film 6. histen daha ürkütücü ve huzur kaçırıyor.mutlaka izleyin e emin olun filmin finalini tahmin edemeyeceksiniz.o kadar basit bir iş değil bu.tahmin edenler için şunu söyleyebilirim:böyle senaryolar yazsınlar ve türk sinemasına bölye kaliteli filmler kazandırsınlar!!!ünlem işretinin anlamını herkes biliyor.
    keiraknightley-2
    keiraknightley-2

6 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
    bu filmi sinemada izledim. dak.'ı o kadtar da övmeyin. ı am sam filmindeki harika performansı bni etkilemisti sdece. resmen secret window u ti ye almıslar. D.Niro ve dak. uymamıslar. ama ikisini de farkıl oyunculuk sergilediklerine göre değerlndrsek guzel oyuncluk. hersey çoq bayyat izelemseniz de olabilir. yanlızca bazı özel sahneler içn izelenebilr. 10/6
    BeckhaM-2
    BeckhaM-2

24 Nisan 2006 tarihinde eklendi
    FiLmin cogu sahnesinde ne oLacagını anLadm katiLin kim oLduguda dahiL.bu tur fiLmLer artık peq tutmuyor izLenir ama cok seyLer beqLeyenLeri hayaL kırıkLıgına ugratır.
    clocworkorange
    clocworkorange

31 Mart 2006 tarihinde eklendi
    hide and seek sadece türün meraklıları için güzel olabiir,ki ben öyle olduğum halde sıkılarak izledim.sürpriz sonundan başka beğenilecek bir yan göremiyorum..