3,6
Korkunç Bir Film 4 hakkında görüşlerin ?
24 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Benm en favory komedi filmim zaten Scary movie serisiydi. Genelde çook başarılı filmler 2leme olarak çıktığı için bende 4.sünden ümidimi kesmiştim. 4.filmindende süper bişey bekliyorum ama tabiki dalga geçtiği bazı korku filmlerini izlemediğim için de biraz hayl kırıklığım war ama herşeye ramen güzel olacak bence
22 Ekim 2007 tarihinde eklendi
diğer serilere göre biraz basit kaçsa da yine de çok komik yapmışlar birçok korku filmiyle dalga geçilmiş yine özellikle işaretler filmiyle çok dalga geçmişler keyifle izlenecek bir komedi. tavsiye edilir...
13 Mart 2008 tarihinde eklendi
serinin en kötüsü beğenmedim
2 Ekim 2006 tarihinde eklendi
film diger 3unu aratacak kadar kotu ve espiriler cok sıradan butun vızyondaki filmlerle alay gecmişler filmin tamamını bile izleyemedim :((
12 Ocak 2007 tarihinde eklendi
aslında shaqonneil'la dalga geçtikleri ii olmuş hele kızın 'burda dinazor öldürmüşler lafına bayıldıımmmmm
5 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Scary Movie serisini izledikten sonra serinin 4. filmini izleyerek, bu işi bu sefer beceremediklerini söyleyebilirim.
Senaryo çok zoraki olmuş gibi. 3 teki senaryoda da çatlaklar vardı ama filmin geneline bakınca gayet eğlendiriciydi.
Oyunculuklar ve seriye saygı açısından izlenebilir..
6/10
9 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Film komik değildi. Çok fazla saçmalanmış ve espriler yerlerde sürünüyor.Çok bayat. Parama ve zamanıma acıdım açıkçası.
16 Eylül 2006 tarihinde eklendi
aslında dığer serılere qore daha düşük bır performans serqıledı mesela testere ve köy ün daha qülünç olmasını beklerdım sonlara doqruda ıyıce sacmalamıslar.son fılm daha qüzel olabılırdı
12 Eylül 2006 tarihinde eklendi
süper ya hele adamın kurtyulmak için yanlış bacagını kesemesinde ben yerlere yattım süpeeeeeeeeeeeeeeeeer
4 Eylül 2007 tarihinde eklendi
serinin en güzel filmi özellikle craig bierko nun oyunculuğuna bu filmle hayran kaldım
20 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bencede süper bir film olmuş tabi bunu izlemeq için 1,2ve 3 nüde izlemeq gerekior. ama yönetmenin epic movie serisi hiç gsl olmuyo bu yzden smart movie en iyisi
12 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
açık konuşmak gerekirse serinin en kötü filmi diyebilirim.ilk 3 film öyle ya da böyle komik esprileri ve bi çok film eleştirisiyle güldürürken serinin son filmi bence saçmalamadan öteye gidememiş. İzleyiciyi güldürmek uğruna saçmalanması belli bir süre sonra sıkmaya başlıyor. Zaten film oldukça da kısa sürmüştü hatırladığım kadarıyla. Presidentla ilgili yapılan espriler çok gereksizdi ve açıkcası beni hiç güldürmedi.Bu kadar yerden yere vurmama rağmen hiç gülmediğimi söylememde yalan olur. En çok güldüğüm bölüm 'Village' in Scary Movie' kısmıydı açıkcası. Onun dışında film bence eskilerine göre vasat kalıyor. İzlemezseniz çok fazla birşey kaçırmış olmazsınız diyerekde hevesinizi kırmak istemiyorum :) gidin görün!
8 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bence bu film çok güzel olmuş özellikle de "village" filmiyle dalga geçilen sahneleri çok beyendim.tavsiye ederim.
15 Ekim 2006 tarihinde eklendi
süperdi hayatımda izlediğim en komik filmdi
11 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
fena diildi.. beklediğimden iiydi.. shaq ve carmen electra iiydi baya.. =)

kobe.. =P