Korkunç Bir Film 4
3,6

eozturk01
eozturk01

4 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Filmi bugün izledim ve beğenmedim.
merw-94
merw-94

12 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bence güzel bi filmdi tabi filmi anlamak ve gülmek için dier filmleri de izlemiş olmak lazım... bazı arkadaşlar filmi anlamadıkları için beğenmediklerini yazmışlar. bence bi kusur yoktu çk da güzel bi filmdi.bu filmi beğenmek için çk filme gitmiş olmak ve filmden anlamak gerek. tabi diğer arkadaşlarıda küçümsemeyelim. herşey kişiye göre değişir
delgado-10-92
delgado-10-92

25 Eylül 2008 tarihinde eklendi
ben filmi begenmedim.cok karmasıktı.hersey birbirine girmıs durumdaydı.bence filmi seyretmek zaman kaybı.
peblly
peblly

20 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Bence ilk üçten daha güzel olucak. 4. filmin vizyona gireceğini şu an öğrenmeme rağmen sanırım Garez ve Testere filmleri ile uğraşılmış. Anna Faris olmassa olmaz zaten. Ve tabii ki David Zucker. Farklı olucak. Kaliteli olucak. İlk üçten daha fazla güleceğiz.
ucube-damla
ucube-damla

19 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
filmi beğenmedm açıkçası.komik olan kısımlr çok az bu filme yeterli deildi.beklenilen gibi deildi bence.filmleri güsel birleştirememşler beğenmedim.
kemalakd
kemalakd

9 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ben bu file iyi olacak diye gittim ama büyük bir hayal kırıklıyla ayrıldım. bence beş para etmez serini en iyisi 1,2 'ydi 3,4 çok kötü olmuş.
portiexc
portiexc

25 Ekim 2008 tarihinde eklendi
serinin en kötü filmi
jigsawyagiz
jigsawyagiz

10 Şubat 2006 tarihinde eklendi
ya muhteşem bişi bekliyorum zaten korkunç bir film'in tüm serilerine bayılıyorum bu daha da komik olacak gibi garez testere 2 dünyalar savaşı gibi filmler taklit edecekler bakalım nası olacak
tomris-irem
tomris-irem

8 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bana kalırsa hollwood sineması artık konu bulamıyor ya eski flimleri tekrar çeviriyor ki o tekrar çevirimlerin çoğu hüsranla sonuçlanıyor yada korkunç film gibi saçmalıkları ortaya çıkarıyorlar
asıl ilginç tarafı bu tür filmlerin amerikada birinci sıraya oturması!!!!!!!
Guardian-2
Guardian-2

18 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Arkadaşlar filmin dün vizyona girmiş olması gerekiyodu. Ama ben göremedim. Bir problem mi oldu? Ben Ankara’da ikamet ediyorum.Bir bilginiz var mı?
ozulkuselo
ozulkuselo

25 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
korkunç bir film 1-2 iiydi ama bu berbatt!! çok sıkıcı ya çok az bi yerde güldüm o da başlarıydı zaten..!
you-are-the-key
you-are-the-key

4 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ben filmi beğenmedim halbuki bu filmde daha fazla dalga geçilecek unsurlar vardı.' milyon dolarlık bebek' filmiyle niye dalga geçtiler anlamadım o filmi cok beğenmiştim hemde korku filmi değildi. 1 ve 2 biraz erotikti yani bu yüzden en güzeli üçtü hele o kahin kadın ve halkadaki samaranın üvey anne sahnesinde koptum
faniseyler
faniseyler

15 Şubat 2006 tarihinde eklendi
seririn ilk filmine film boyunca ve film bittikten 15dakika boyunca aralıksız gülmüştüm ikincisine o ümitle gittim güldüm ama o kadar da tatmin edici değildi. üçüncüsü hayal kırıklığıydı. serinin dördüncüsünden ümitliyim. çok kaliteli bi kadroya sahip bir yapımdan beklentilerim yüksek.
resta-2
resta-2

29 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
bunlar varya adamı güldürür adamlar her şele aley ediyo ya süper yaa
aysenur666
aysenur666

1 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
kahkaha attırmıyo ama yine de eğlenceli bir film yapmışlar.. özellikle testereyle ilgili sahneler güzel...