Hancock hakkında görüşlerin ?
19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Fena bir film değil ama çok fazla beklentiye de girmemek gerekiyor insana verdiği pek bir şey yok.Özellikle son yarim saatide aniden komediden drama dönüştü buda insanın biraz garipsemesine neden oluyor.Will smith ve Charlize theron çok iyiydi Theron ayrıca güzelliğiyle de göz dolduruyor.İzleyip izlememek konusunda karar sizin ama vizyonda daha iyi filmlerde yok değil.7/10
18 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
İzledikten sonra içimden keşke Vincent Ngonun orijinal senaryosuna hiç dokunulmasaymış dedim.Komedi olaral başlayan film son 25 dakikasında bayağı ağır bir drama dönüşüyor.Seyircisini de bu tarz değişikliği içinde ağzı açık bırakıyor.Sanki özel olarak ikiye ayrılmış gibi.Komedi bölümü ve dram bölümü omak üzere.Çok az filmde bu türlerin birbirlerine harmanlanamadığını,bu kadar net ayrıldığını görürüz.Hancock bu açıdan,gişede seyirci çekeyim diye kafası karışmış bir film görüntüsü veriyor.
20 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Boş zamanınızı değerlendirmek adına izleyebileceğeiniz çerezlik bir film. Yer yer güldürüyor, eğlendiriyor. Amacınız kafanızı dağıtmak ise bu işi yerine getirmek için bire bir.
25 Şubat 2010 tarihinde eklendi
farklı...çok farklı bir süper kahraman filmi...will smith iyi oynamış...sonu çok iyi...ben beğenedim 7 verdim...
17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
her ne kadar ahım şahım bir film olmasa da size büyük bir beklentiyle gitmediğiniz sürece vaktinizi eğlenceli geçirmenizi sağlayacak bir film.. boş vaktiniz varsa izleyin derim..
1 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Bu filmin en büyük sorunu ne tarz bir film olduğuna kendiside karar verememiş olması , komedi ile başlayıp drama dönmesi seyirciyi şaşırtıyor.Fragmanlarında daha çok eğlencelik bir film gibi pazarlanması izleyici de farklı beklentiler meydana getiriyor, bu yüzden 2.perde de herkes şaşkınlık içinde, Bu film nasıl bu kadar ağırlaştı? gibisinden.Salonda bir çok kişiyi şaşırttı, beni de tabi. Çok büyük beklentiyle izlenmezse orta şeker bir film. Bir de filmde neden olduğunu anlayamadığım bir melankoli tadı var, bir süper kahraman filminde ne arıyor bu melankolik tad? Onu bende çözemedim :)
12 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Kimi arkadaşlar yerden yere vursalar da filmi, abarttıkları kadar kötü bir film değil Hancock. Hatta kötü bir film değil. Kimileri akıl vermiş, eğlenmek için seyredin falan gibilerinden. Demek bu filmi büyük bir sanat şaheseri bulmak ümidiyle izleyenler de olmuş :))) Çok komik :))) Bu tip bir Will Smith filmi başka neden izlenebilir ki eğlenmek dışında...Filmde Will Smithin de Charlize Theronun da gayet iyi oynadıklarını birçok arkadaş fark etmiştir (veya edecektir). Onun dışında filmdeki kimi ufak tefek mantık ve senaryo hatalarını saymazsanız gayet hoş ve eğlenceli bir film var karşımızda...Son olarak; bu filmin beyazperdede aldığı puanı 'böyle kötü bir film nasıl bu puanı alır' tarzında hayretle karşılayan arkadaşlar, bir de ImdBye bakmalılar, orada da hiç de azımsanacak bir puana sahip değil yani film...
10 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Will smith her zamanki gibi kusursuz ama film basit ve kısa çok daha ii bişeyler beklerdim açıkçası bazı sahnleri oldukça güsel ama sıradanlık var filmde sonuda daha ii olabilirdi yinede izlenebilir..
sinema
1 ziyaretçi
27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Pek beğenmedim:/ bi kapışma sahneleri var, yer gök birbirine giriyor o derece. Bu kadarını beklemiyordum. 8 verim bari...
23 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Benim için hayal kırıklığı oldu. Ben Efsaneyimden sonra bu bana boş geldi. İnsafsızlık yapmıyorum, çok kötü diyemem, ancak vasat geldi bana. Neden mi, aksiyon sadece uçarken mi var? Ayrıca çok fazla soru işaretinden oluşuyor? Hapşırık olayına gelde gülme :)
27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
kahramanlar hep iidir mükemmel insanlardır hataları takıntıları kötü alışkanlıkları yoktur herkes onları sver gibi genelgeçerlere güzel bi cevap olduğunu düşünüyorum
piskopat ve asosyal karakter hancock bence çok kafa ve matrak hancock ın inişine bayıldım :)
10 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
şu sıcaklarda klimalı sinema salonunda çooook keyifli vakit geçirmek istiyosanız mutlaka gidin,yüzünüzde gülümsemeyle çıkacağınız garanti...klasik kahramanlardan sıkılanlar için de ideal..
2 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Daha iyi bir film bekliyordum .. Eldeki güzel malzemeyi çok kolay harcamışlar ..Kadroda iyi isimler olmasa puan alacağını zannetmiyorum ..10/6..
2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
süper kahraman filmlerine nazire yaparcasına onların dünyasına içten bakış yapan film, biraz daha bu olayın içine girebilseymiş tam süper olacakmış.ama yinede başarılı bir film olmuş tebrikler.
9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Süper kahramanlar yanlızdır.Süper kahramanlar kimseyi sevemez.Hancockta insanlar için yardıma koşmakta fakat her yardımda ortalığı dağıtmaktadır.Bu insanlar arasında itici olur.Hancockta insanlar arasında kabul görmek ister tabii ki.Değişik bir süper kahraman hikayesi.Ben bu filme 10 üzerinden 7 verdim.Eğer Marvelin yarattığı süper kahramanlardan sıkıldıysanız birde Hancock izleyinderim ben.