Hancock

yusufkirkyasar
yusufkirkyasar

14 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
will smith ve charlize therona rağmen film özel efekt patlamasından başka birşey sunmuyor..senaryo ve diyaloglar baya havada kalmış izlerken çok sıkıldım!günümüzdeki filmler zaten özel efektler konusunda çok başarılılar ama sağlam bir film için senaryo ve gerisi de gerekiyor.umarım bundan sonra süper kahramanlık işini marvelden başkaları üstlenmez!!
yndn
yndn

18 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
smithin en kötü filmiydi bence efektler seslendirme görüntü çokk güzel olmuş ama konu saçmaydı amaç yoktu bence kötüydü sinemada izlediğime pişmanım
sanser44
sanser44

19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
film oyuncu kadrosu iyi olmasına rağmen vasattı ama yinede izlenebilir keyifli bir film
bulent125
bulent125

11 Eylül 2008 tarihinde eklendi
birkaç görüntü efecti harici vasatı aşamadı diyebilirim.sakın öyle büyük umutlarla izlemeye gitmeyin temelli hüsrana uğrarsınız.
dfincher-2
dfincher-2

11 Ekim 2008 tarihinde eklendi
süper kahraman filmlerine farklı bir bakış açısı sunuyor hancock.filmin ilk yarısı oldukça eğlenceli sizi ekrana bağlıyor ancak 2.yarıda gelişen olaylar saçma sapan ve aceleye getirilmiş bi son.asla bu puanı haketmiyor bence 106
seanpsulzll
seanpsulzll

16 Kasım 2008 tarihinde eklendi
farklı değil!
biraz ondan biraz bundan olmuş.
10/7.will smith için.
genelde dikkat ettim birçok filmde birilerinin hatrı için oy vermişler.al pachinonun mesela.çok filmde gördüm.ama ben will smithin birçok filmini beğeniyorum.özellikle Pursuit of Happiness.bu filmde de gerçekten sadece will smith vardı.charlize theronu da beğenmedim.neyse iyi seyirler ...
zafer-cesur
zafer-cesur

9 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Güzeldi fakat daha iyi olabilirdi 7/10
jemal-1081
jemal-1081

1 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
filmi beğenmedim will smithin bu 2. yanlışı opynucağı filmleri seçerken senaryoyu okumuyo galba çünkü ben bir efsaneyim filminde de berbat bir senaryo vardı bazı filmlerin kopyasıydı fakat görsel efekt ve oyunculukla filmi izlenir yapmışlardı.bu filmde de aynısı yapılmış.fakat filmin bi anlamı olmayınca filmden haz almak bile insanı hoşnut etmio.will smithin daha ii yapıtlarda oynaması dileğiyle ii seyirler.6/10
filmkopat
filmkopat

13 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Zaman geçirmek için izlenebilecek bir film bazı komik sahneleri var birazda eğlenceli diyebiliriz ama izlemek için daha iyi bir film bulunabilir tabi..ben güzel olmayacağını bilerek oturdum başına Will Smith oynadığı için izledim sadece...
splinter-usta
splinter-usta

4 Mart 2010 tarihinde eklendi
çok güzel bir film olmamış ama karakterler oturmuş 10/6
jr-fildisi
jr-fildisi

27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
8.5 ? peh =) puan abartıLmış, puana bakıpta bu fiLme giderseniz hayaL kırıkLığına uğrayabiLirsiniz, çünkü 8.5 değerinde bir fiLm değiL.. 7/10 bana göre
alex-cimi
alex-cimi

2 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
8.6/10 bu filme çok fazla bence..Will Smithin son yıllarda oynadığı güzel filmlerin yanında çok sönük kalmış Hancock..Belki de ben filmi gözümde çok büyütmüşümdür izlemeden önce..eğlenceliydi ama bence hakettiği puan 7/10..
muhammedkopuz
muhammedkopuz

3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Farklı bir süperkahraman düşünmüşler,bence başarılıda olmuşlar fakat senerodaki eksikler fazla,olaylar çok çabuk gelişiyor ve kendinizi bi anda filimin sonunda buluyorsunuz.Bence Will Smithin oyunculuğuyla kurtarılmış bir filim.(10/6)
mettt
mettt

12 Kasım 2008 tarihinde eklendi
will smithten başka hiçbirşey yok, düblaj da iyi değil.. 10/6
onur-blackbird
onur-blackbird

3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
abartılacak bir film değil, ama beğenilmeyecek bir film de değil. bence güzeldi. 7 puan verilir buna