Hancock hakkında görüşlerin ?
7 Ocak 2011 tarihinde eklendi
ben ço beğendim valla diğer süper kahraman filmlerinin izinden giden ama onlardan daha çok eğlendiren bir film olmuş kesinlikle izleyin
7 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Film eğlenceli,Will Smith başarılı bence,alıştığımız süper kahraman filmlerinden oldukça farklı.Hele hapishaneye ilk girdiğinde 1 sahne war ki,ciddi komik,tahmin etmiyordum o sahneyi göstereceklerini..
Sonuçta wasat 1 çalışma,2. yarida klişeleşiyor film,Charlize Theron çok güzel,rolü de ilginç,burda yazmamayim,hoş wakit geçirmek isteyenler görmeli mutlaka(6,5/10)
30 Haziran 2011 tarihinde eklendi
film çok kopuk sanki bi an önce bitirmek için kısa kesmişler gibi yalnız will smith rolün hakkını yine vermiş
23 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
biraz çocukça ama eğlenceli bi film :)izlenebilir!
24 Kasım 2008 tarihinde eklendi
gayet güzel bir film zamanınıza yazık olmaz fantastik sinemayı seviyorsanız tabii.will smith muhteşem:)
1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Filmden çok şey beklemeyin. Ben öyle yapmıştım ve mutlu ayrılmıştım. Ama efsane bir film seyretçem diyorsanız bu filmi seyretmeyin.
8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
10/7
23 Temmuz 2013 tarihinde eklendi
güzel bir filmdi konusu iyiydi fakat senaryo biraz kısır gibiydi daha dallandırablip daha uzun bir film olsaydı dahada müthiş olurdu 8/10
10 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
zaman para kısaca herşeyi size kaybettiren bi film charlize theronun oynadığını film bittikten sonra farkettim.berbat...
27 Kasım 2008 tarihinde eklendi
filmin adı ayyaş kahraman olsa daha güzel olurdu: ) ama eğlenceli ve bi sahnesi varki çookk güzeldii ( hastanede )
5 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
çok iyi değildi.bence türkçe seslendirme yapılması iyi olmamış.filmin orjinal selendirmeyle altyazılı sunulması daha iyi olurdu.fantastik,hoş bir film.orta şekerli...
6 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
filmi izlemek isteyenler bence sinemaya gitsin.filmi izlerken hem gülüyor hem de eğleniyorsunuz.

bu film sırf will smit ve charlize theron için de izlenebilir
27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
8.5 ? peh =) puan abartıLmış, puana bakıpta bu fiLme giderseniz hayaL kırıkLığına uğrayabiLirsiniz, çünkü 8.5 değerinde bir fiLm değiL.. 7/10 bana göre
12 Kasım 2008 tarihinde eklendi
will smithten başka hiçbirşey yok, düblaj da iyi değil.. 10/6
3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
abartılacak bir film değil, ama beğenilmeyecek bir film de değil. bence güzeldi. 7 puan verilir buna