Ahmet Büke
22 Ekim 2022 tarihinde eklendi
kadro güzel ve çok başarılı. Sürükleyici. Kurgu başarılı. Ruhlar hayaletler ama klasik gerilim filmlerinin aksine sıkmadan uzun sahneler le baymadan. Başarılı bir kurgu ve konu ile ilerleyen gerilim filmi
bu filme kötü yada anlamadım diyenler....filmleri sadece boş zamanlarında izleyenler....gerçekten eski filmler ayrı bi güzel....izlenmeli tavsiye edilir...
Ben yorumlarına bakarak izledim ama abartıkları gibi birşey göremedim yani filmi izleme fırsatım yeni oldu ama eh işte izlemessenizde birşey kesinlikle kaybetmessiniz diye düşünüyorum.bende merak uyandıran sürükleyici filmlerden yüksek tansiyon gibi zindan adası v.b gibi filmleri severim bu film sıradan geldi korku kesinlikle yok gerilim hiç gerilmedim tabi bu kişiye gçre değişir ben korku oyunlarından aldığım hazzı filmlerin hiç birinden alamadım zaten neyse bence 10/6
Finaliyle size takla attıracak bir film cok iyi bir senaryonun üzerine böyle bir final nadir bulunur. Uykum geldi izleyemedim diyen arkadas acaba ne olmasını bekliyormuş ki :/ merak ve gizem normalde uyku kacırır diye biliyorum :) hala izlemeyen varsa kesinlikle izlemeli
Gerçekten çok kaliteli bir film. Bu filmi izlememek gerçekten çok büyük eksiklik sinema açısından. Kime tavsiye ettiysem onlardanda her zaman aynı dönüşü aldım. Kurgu güzel, oyunculuklar güzel ve sonuç çok güzel. spoiler: Filmin sonunda gerçeği öğrendiğinizde resmen sarsıyor sizi
Kurgusu ve sonu zeka işi . Filmin sonunda 'her şeyin bir anlamı varmış demek ki' diyip , filmi en baştan kafanızda tekrar canlandıracaksınız :) . 10/8 .