Çok nadir gerilim ve korku filmi beğenen bir izleyici olarak bu film beni gerçekten tatmin etti.Halka ile falan kıyasalanamayacak düzeyde güzel bir senaryosu ve sürükleyici gerilimli bir yapısı var.Kate Hudson kendini izlettiriyor.En iyi gerilim filmlerinden biri 10/9
güzel bir film. izlerken merak içinde bırakıyo insanı... sonuna dogru heyecan artıyo ama tam olarak bir sonuş yok yani aslında baştan beri olan bi şey tekrar oluyo bu sefer kate'e oluyo tabii :) açıkçası sonunu pek begenmedim daha ilginç olabilirdi bence....
sonunun bağlanması dışında can sıkıcı neden hala bu tür vudu büyüsü filmleri çekilir ki kırmızı kum dök oradan karşıya geçemez işte bir örneği de zehir daha da gelecektir ne yazıktır ki bu tür filmler 10/1
harika bir film acayip güzeldi ya bu ne güzel kurgudur tebrikler doğrusu filmden çok etkilendim ve benim en iyilerim arasına da girdi bir korku- gerilim hastası olarak izleyin diorum ama sonu beklemediğim gibi bitti. sanırsam devaı gelicekk
Çok kısa;The Skeleton Key,izlenip,ardından başında geçirmiş olduğun zamanın boşuna kaybedilmiş olmadığının,olamayacağının bilinmesi gerektiğini düşündüğüm bir film,en azından diğer aynı türdeki yakın rakip filmlerinin aralarında ,kıyaslanabilecek kadar da olduğunu bir düşündükten sonra,hiç fena değildi'cümlesini bile kurabileceğim yapıda,ama eksikleri de vardı..(ve başta ummuş olduğum gibi de kısa yazamadım,ama ne yapabilirim?)(bir çok şey):)
Ben filmi başarılı buldum. Son zamanda yapılmış iyi korku fimlerinden birisi bence ayrıca kate hudson’da rolün hakkını fazlasıyla vermiş. AYrıca filmde gerilimde hat safada
sonunu getirmek icin yonetmen o kadar cok dusunmus ki filmin sonunu zorla portakal sıkar gibi getirmis.. ama tatsız bi sıkmaca... fena diil iyi de diil...
başarılı bir film ve başarılı bir senaryo.özellikle filmin sonu oldukça iyi planlanmış ve etkileyici bir son.filmin tek göze batan yanı ise filmin kalitesine uymayan oyunculular.kate hudson bile bu filmde tutuk kalmış.