Eğer biraz filmden anlıyorsa bu filmi izleyen bu filme kötü diyemez filmde aranan her şey var gerilim heyecan ve tahmin edemeyeceğimiz mükemmel bir final..gerçekten çok beğendiğim filmler arasında ..kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim 9/10
Bu film ile ilgili yorum yapmadan size 3 söz söyleyeceğim: 1-) Korkmak inanmaktır 2-) İnanırsan eğer korkuların gerçek olur 3-) Korku mantıktan daha kuvvetlidir ( Yunan Atasözü). Ben bu filme psikolojik olarak baktım ve beğendim.Yaşadıklarımız ve çevremiz bize bir takım korkuları öğretir.Kahramanımızda bu korkularla yüzleşmek zorunda kalıyor tabii....Ben bu yapıma 10 puan üzerinden 8 verdim...
Bence şu orjinal hikaye kıtlığında böyle bi filme izlesenizde olur izlemesenizde demeniz büyük haksızlık. Yani ne bekliyosunuz yada nesi kötü. Oyunculuk, kurgu, senaryo harika. Tamam muhteşem bi gerilim yada korku sunmuyo ama oldukça şaşırtıcı ve merak uyandırıcı bi film. Bittiğinde filmi izlemeye başladığınızın çok dışında bi ruh halinde oluyosunuz.
Başarılı ve değişik bir senaryo.Alışık olmadığımız,etkileyici bir son.Gizemli atmosferiyle sonuna kadar merak ettiren bir film.The Ring filminin yazarından yine başarılı yazılmış bir senaryo sayesinde ortaya çıkan başarılı bir film.Çekimleri,müzikleri,sürükleyici kurgusu,oyuncularıyla çok iyi iş çıkarılmış bir korku-gerilim-gizem filmi.
başından sonuna kadar büyük bi zevkle izlediğim fakat sonunda hayal kırıklığına uğradığım bir film.kötülerin kazandığı finalleri hiç sevmiyorum.filmde büyücülük ve batıl inançlar, dinin tamamen önüne geçmiş.kötülük 300 yılı aşkın bi süre galip gelmiş.izlediğim en berbat ve üzücü final, tartışmasız.en yüksek oyu bu sitede almış.benim oyum 10/1