tersköşeli
15 Kasım 2021 tarihinde eklendi
farklı şeylerin harika bi karması bu fim. Amerikan sinemasi ile çin sinemasinin; dövüş ,motivasyon ve dram filmlerinin birlikte çok başarılı işlendigi bir film olmuş. Oyunculuklar çok iyi . tavsiye ederim
verilen puan yüksek olduğu için ortalama puanı düşürme amaçlı en düşük puanı verdim..Tamam oyunculuklar iyi ama özgün bir senaryo seyirciyi ekrana bağlayacak bir heyecanı yok sayılacak kadar da duygu yüklü değil.Dövüş sahneleri de sıradan sahneler gibi geldi bana..
bu kadar zor bi rolu bi insan bu kadar mı mükemmel oynar.Jet Li oscarlık oynamış...Film zaten adamı kitliyor olağanüstü.Kolay kolay yapmıyolar böyle ilginç harika filmler.
her izleyişte aynı zevki aldığım ender filmlerden süper bir film gerek konusu gerek oyunculuk gerek sahneleriyleher insanın zevkle izleyeceğine inanıyorum 10/10
bu filmi kill bil özentisi diye basitleştirmek isteyen arkadaşa: kill bil bir intikam filmi. bu filmde ise, hayatı boyunca bir köpek gibi yetiştirilen birinin, insanlığı, sevgiyi ve aşkı öğrenmesi ve bunun uğrunda verdiği mücadele anlatılıyor. bence arşivlik bir film. jet li adeta oyunculuk dersi vermiş.