4,3
Kır Zincirlerini hakkında görüşlerin ?
8 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Aksiyon yönünden 1 numara.Film insana feyz veriyor.Filmi etkili kılanda bu zaten.Hayatta insanın neler yapılabileceğini öğrenmek isteyenlere duyrulur.
29 Mart 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir filmdi sinema sanatının iki ustasıda filme ayrı bir heyecan katmış izlemeye değer
21 Şubat 2008 tarihinde eklendi
jetli,nin oynadığı bu film belki kendisinin oynadığı en güzel senaryolu film aksiyon ve dram bir arada ve ayrıca filmin müzikleride bir harika
12 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bir filmde jettli varsa o filmi gözü kapalı izlemek mümkün bence.eeee daha ne duruyorsunuz ozaman.hemen alıp izleyin
13 Ocak 2008 tarihinde eklendi
harika bir filmdi izlenmeli kesinlikle ...
30 Aralık 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir film her yönüyle konusuda ayrı güzel kesinlikle izleyin jet linin en iyi performansı çünkü...
25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle mükemmel bir film
21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
iyi güzel güzel
12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
jet li nin en iyi filmi diyebilirim. oyunculuğunuda çok beğendim bu filmde. 10/8
8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Ne denebilir ki;Her yönüyle mükemmel bir film. Benim izlediğim en harika filmlerdendi.Üye adımdan da belli olur zaten.jet li hayranlığım bu film ile başladı.klasik bir dövüş filminin çok ötesinde bir film.Yani izleyin işte pişman olmazsınız
8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bir insanın nasıl insanlıktan çıktığının ve tekrar nasıl insanlığa geri döndüğünün görsel bir şovu.
16 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Süper bir film.Harika...
13 Eylül 2007 tarihinde eklendi
en iyi ve anlamlı dövüş filmlerinden.bir adamın kendini bulma çabası.
9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Film izlenmeye değer. Aksiyon ve dram aynı anda çok başarılı bir şekilde işlenmiş. Jet Li nin en iyi performanslarından biri. Morgan Freeman bu filme ayrı bir tat katmış. Keyifle izleyebilirsiniz.
5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Herseyden once konulu bir dovus filmi olmasi cok guzel.Oyunculuklarda harikaydi, izlenmesi gereken filmlerden.