Film ilk başta konusu bakımından çok özgün.Oyuncuları,görüntü kalitessi bakımından çok güzel.Özellikle jet li hayranları bu filmi kaçırmasın derim çünkü çok güzel bir performans sergilemişl.10/9
Çok ilginç bir konu aslında. Ne kadar gerçek olabilir böyle bir konu bilmiyorum. Özelliklede günümüzde. Ama yinede güzel işlenmiş. Jet Li rolünün hakkını vermiş. Heyecanlı, aksiyonu doyurucu bir film.
Ben bir arkadaşımın tavsiyesiyle bu filmi izledim ve hayran kaldım doğrusu.ben daha çok korku türünün meraklısı olarak bazı filmleri pek izlemem ama bu film bence çok daha başka.filmim belli bir türü yok çünkü.film yeri geldiğinde çok sert oluyor,yeri geldiğinde ise çok daha yumuşak.insan gibi insan olmayı öğretiyor.kazanmak için döğüşmeyi...
filmi sinemada izledim ve bir süre filmin etkisinde kaldığımı hatırlıyorum.filmin senaryosu çok iyi işlenmiş ve oyuncular iyi seçilmiş.özellikle jetlinin oyunculuğunu takdir etmek gerek.filmin aksiyonu bi yana dramatik yönüde oldukça etkileyici bişekilde işlenmiş.sonuç olarak harika bi film izleyin.
Bob Hoskins alışılmışım dışında kötü adam rölünde karşımıza çıkıyor bu filmde. Jet Li oyunculuğuyla beni hayran bıraktı pek fazla dövüş sahnesi yok ama olaylar sizi de içine alıyor. Konu olarak gayet ii bir film. İyi seyirler
Filmin birçok eksiği var.Danny’nin üzerine fazla çalışılmamış.Bi de filmde nerdeyse yarı hayvan olan biri her şeyi o kadar çabuk öğreniyor ki bu da affedilemez bir hata bence.Danny’nin yeni ailesi de böyle bir adamı çok normal karşılayıp hemen bir şeyler öğretmeye çalışıyorlar.Bu da bence filmin eksilerinden.Yine de bazı yerlerinde izleyiciyi ters köşeye yatırmayı başarıyor. 5/10
jet li nin filmleri her zaman diğer dövüş aksiyon filmleri arasında belli bir farkla yer alıyor zaten , ama bu filmi ap ayrı,dövüş sahneleri bir yana içerdiği dramsal öğeleride cok güzel izlediğimde acıkcası bir şaşkınlık yaşadım bu kadar güzel olacağını düşünememiştim..!!!
Filmi biraz önce izledim,oldukça başarılı buldum.Özellikle Jet Li’ye hayran kaldım bence uzakdoğunun en iyi oyuncusu diyebilirim bu filmde de bunu gösterdi zaten,değişik ve güzel bir film herkese tavsiye ediyorum.
jet li anladığım kadarıyla vurdulu kırdılı filmlerden bıkmış ve biraz da oyunculuğu konuşturayım demiş fena da olmamış. morgan freemanla yan yana gelmesi bile ilginç.luc bessonun yazdığı filmler güzel oluyor ama açıkçası pek inandırıcı olmuyor yinede önceki luc besson-jet li çalışması ejderin öpücüğü'nden iyiydi.
not: bob hoskins mafya saldırısına uğrayan arabadan nasıl sağ çıktı ben anlamadım hadi onu geç ikinci araba kazasından yine nasıl sağ çıktı anlayan varsa bana sölesin lütfen
ben filmi çok beğendim.çok değişik ve güzel olmuş.oyuncular çok iyi.dövüş sahneleri süper.yalnız filme tamamen aksiyon olarak bakmak yanlış olur.demek istediğim film sadece aksiyon türünde değil duygusallık var dram var hatta bazı sahnelerde komiklik bile var.filmi izlerken hiç beklemediğiniz sürprizler oluyor.adamın mercedes e düşme sahnesi çok güzeldi.film herkese tavsiye edilir.akılda kalcak türde bir film 8/10
Bu bence sadece aksiyon filmi değil.Gerilim hatta dram olarak da göz önüne alınabilir.Galiba jett li nin yer aldığı en projelerden biri kır zincirlerini....
Hero ile beraber çıkışa geçen Jet Li iyice oyunculuğunu konuşturmaya başlamış...Jet Li nin oyunculuk performansını beğendiğim Hero haricindeki tek film..Filmin anlatımı çok başarılı..Ayrıca Martial Arts kareogriflerinde diğer filmlerinden daha değişik bir stil kullanmış Jet Li..Bunu özellikle yönetmen mi istemiş bilmiyorum ama çok iyi bulduğumu söylemek istiyorum..Özellikle klozeti olan o küçücük alanda çekilen dövüş sahnesi gerçekten çok başarılıydı..Ne kadar filmin içinde bir sahne olsada bir adam o kadarcık bir yerde nasıl bu kadar hareketli olabilir hayret ettim doğrusu..Filmin en beğenmediğim yönü ise kör bir piyanist kullanmaları idi..Ray Charles kördü diye bütün piyanistler ille de kör mü olması gerekiyor??..Burdan da açıkça anlaşılıyorki filmin Morgan Freeman a değen hikayesinin zorlama bir senaryo olduğu açıkça görülüyor...Yine de filmin özgün bir hikaye ve anlatımla hedefine ulaştığını söylemek yanlış olmaz..