Kahraman
    4,1
    Kahraman hakkında görüşlerin ?

ilkerekleme
    ilkerekleme

1 Ekim 2005 tarihinde eklendi
    belki iyi film,çok güzel efektler var belki çok güzel sizi yerinizden edecek kadar etkileyici sahneler ve de çok büyük bir düşünce karmaşasına da sahip olmasa da yinede büyük felsefi düşünceyi barındıran iyi senaryosu ve de iyi kurgusuyla iyi film,ama sırtını Jet Li ve de Quentin Tarantino isimlerine dayamış böyle bir filmin böyle bir abartı sanatını da barındırması hiç hoş değil...belki Jet Li bu kadar büyüktür de efenim havada uçmalar tek başına orduya meydan okumalar,şaaşalı kılıç sahneleri...yok almayayım kalsın dedirtiyor izleyene bir noktadan sonra...eğer filmlerini komedi olarak gördüğümüz Cüneyt Arkın bu filmi izlediyse gülmekten kırıldığı iç geçirdiği sahneler bol olmuştur herhalde...
    ayib
    ayib

26 Eylül 2005 tarihinde eklendi
    biraz abartı bir film gibi gözüksede felsefesi yeter.tabi anlayana....muhteşem efektler,film baştan sona görsel show içeriyor.filmin ana fikrini yakalamnız umuduyla.mutlaka izleyin,sinema bir kültürdür sözünü doğrulayan bir film.iyi seyirler....
    fevzisahbaz
    fevzisahbaz

17 Eylül 2005 tarihinde eklendi
    gercekten muhtesem bi film bence izlenilmesi gerekir... "sacma" gibi yorumlara katılmıyorum bana biri söylesin o zman hangi film sacma deil ki?? gorsellik ve kurgu olarak muhtesem bi film.. ben genelde böyle filmleri sevmem önyargılı izlmeme ragmen cok hosuma gitti..
    İzleyiN kesinlikle.. İİ seyirler
    naked-soul
    naked-soul

1 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
    izlediğim en iyi aksiyon filmi diyebilirim.kesinlikle bilgiğimiz o sıradan filmlerden değil,izlerken sanki Quentin Tarantino filmi izliyordum.içiçe girmiş hikayenin anlatış tarzı izleyiciye yormadan aktarılıyor!
    sorceres
    sorceres

17 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
    Film güzel fakat birde ceylan gibi sekerek uçmasalar... Film bence çok duygu dolu bir film... Özelliklede yarım kılıç ölünce beyaz incininde kendisini öldurmesi... Hatta jet lee’nin bir önceki sahnede okadar çok oktan kurtulabildigini gösterdigi halde son sahnede hiç hareket etmeyip oklara hgedef olması beni çok etkiledi
    gunnnnes
    gunnnnes

27 Haziran 2005 tarihinde eklendi
    Bence doğu sineması mystic konularına drama ve görselliğide soktu.Ve artık dünya sinemasında kesinlikle saygın ve kayda değer bir yerleri var.Konu harika.İnsanların hatta düşmanların ve dostların arasında ki ilişkileri karıştırıyorsunuz filmde.Yani;bunlar mı düşman bunlar mı dost dediğimiz bile oluyor.Kesinlikle izlenmesi gereken bir film.Bir adam koca bir imparatorun fikirlerini nasıl değiştiriyor.Bir ara satranç oyununa dönüyor film.Kesinlikle izlenmeli
    berakesici
    berakesici

3 Haziran 2005 tarihinde eklendi
    film adalet ve saygıuzerıne kurulmus basarılı bı cın hong-kong yapımı.sonu dehset verıcı guzel hatta gozlerınızın yasardıgı bıle oluyo imparotorun oldugu sagneler çok güzel
    akn666
    akn666

23 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
    özellikle bir sahne vardı iki kızın(isimlerini hatırlamıyorum)kızın kılıçla kavgalarının olduğu sahne ve sonunda kılıçtan yere damlayan kanın bütün sarı ağaçları,yaprakları kırmızıya dönüştürdüğü sahne hala aklımda sinemada izlemiştim.Unutamadığım bir film.O sahneye dikkat edelim.
    onurdolanbay
    onurdolanbay

3 Nisan 2005 tarihinde eklendi
    güzel ama abartılacak bir şey yok kaplan ve ejderha filmini sevenler bu filmi kaçırmasın filmde bazı noktalar mükkemmel işlenmiş ama bazı noktalar gereksiz yere uzatılmış yinede izlenilebilir.fragmana bakarsanız aldanabilirsiniz çünkü ben fragmandan etkilenmiştim ama fazlada birşey beklemeyin sadece izlenebilir bir film
    powder
    powder

16 Mart 2005 tarihinde eklendi
    KOMEDİ=HERO ha ilginç gerçekten ilginç yorumlarınızı ilgiyle takip edicceğime emin olabilirsniz
    hero 10/10
    fosit
    fosit

15 Mart 2005 tarihinde eklendi
    Felsefi açıdan mükemmel bir anlatım var, konusu ağır geldi bana fakat hakkını vermek gerek her yönetmenin çekmeye cesaret edemiyeceği türden bir görsellik var.
    erdo1903
    erdo1903

14 Mart 2005 tarihinde eklendi
    artık alısmak lazım jet-lıe fılmlerı boyle kardesım.
    ama benı etkıleyen mukemmel gorsellıgı oldu sadece .ŞİMDİYR KADAR İZLEDIGIM EN IYI GORSEL ŞÖLEN BU FILMDEYDI . sadece bu sebepten bıle ızlenmesı gerekır
    ermanaltind
    ermanaltind

13 Mart 2005 tarihinde eklendi
    Teknik açıdan enteresan bir film bi yandan yönetmen harika diyosun bi yönden bu da saçmalık olmuş biraz diyorsun. Ama felsefesi iyi.Sıkılma ihtimaliniz de bi hayli yüksek artık bitsin bu film dediğim anlar oldu.
    mary-kate-2
    mary-kate-2

13 Mart 2005 tarihinde eklendi
    hele o en son sahne "İsimsiz bir suikastçi gibi öldürüldü ama bir kahraman gibi gömüldü" bu söz çok hoşuma gitmişti
    sblatc
    sblatc

9 Mart 2005 tarihinde eklendi
    Hayran olmamak elde değil,gerçekten büyük bir zevkle izledim Hero'yu.Çok estetik ve hareketli bir filmdi,özellikle bölümleri kıyafet renkleriyle ayırmak daha da farklı bir zerafet katıyor filme.Çok beğendim mutlaka izlenmeli.