Tolgakocak
14 Eylül 2024 tarihinde eklendi
güzel eğlenceli tatlı film olmuş beğendim dans ettikleri sahne recep ivedik filmini anımsattı orda da toplu dans ettikleri sahne vardı bu filmden alıntılamışlar sanırım neyse mark ruffalo ve jennifer garner uyumları harikaydı bende 30 yaşına geldiğim için benim de tebessüm etmemi sağladı 10/7.7
Izlemeden once onyargiliydim klise bi romantik komedi izlicem diye ama cok iyi!Oncelikli olarak akici hic skmiyor konusu itibariyle!Thriller dansi filme ekstra lezzet katmis!.Izlenmeye deger turden bi film!..
başarılı, iyi kotarılmış, güzel müziklere sahip, temposu hiç düşmeyen, gençlik ve orta yaş romantik-komedi filmi. izlemesi eğlenceli bir film fakat kendimi doğru çıkarmak istercesine izledikten 1-2 gün sonra izlenimlerimi yazmak istediğimde izledikten 2 saat sonra unutulan filmlerden olduğunu anladım. kesinlikle eğlencelik bir romantik komedi. izleyin. pişman olmazsınız. sadece ve sadece andy serkis'in ve tüm kadronun thriller dansı yaptığı o süpper sahne için bile benim için ortalama bir filmden çok daha kıymetlidir bu film
Seyircisine çok bi şey vaad etmeyen fakat eğlenceyi, aşkı ve hüznü sonuna kadar yaşatan, duygulandıran, düşündüren, izlerken sıkılmıycağınız, hoşca vakit geçirebileceğiniz sevimli bir film..
Defalarca kez izlediğim bu film her seferinde keyiflenmemi sağlamıştır.Türüne göre oldukça cici, komik, hüzünlü, abuk, özetle güzel bir filmdir kendileri.Ama ben fikir olarak 'Keşke 20 Olsam'ı daha gerçekçi bulanlardanım:)