denizilke2
7 Mart 2008 tarihinde eklendi
gayet eğleneceli bir film, biraz yapmacıklıklar olsada genel anlmada izlerken hiç sıkılmadım. jennife gardner iyi bir oyuncu mu değilmi çözmüş değilim amam bu filmde çok komikti. 7/10
Daredevil’den sonra 13 Going On 30’la da -yani bu filmle de- aradığını bulamayan Jennifer Garner var filmin başrolünde...13 Going On 30, eğlencelik -kimilerinin çerezlik diye tabir ettiği- tipik bir Hollywood Romantik Komedisi. Eğlendirme amacını aşıp ders vermeye kalkmasa daha eğlenceli bir film olabilirdi sanırım; ama araya sokuşturulan ve pek de az olmayan mesaj verdiği(!) sahneler yer yer sıkıcı oluyor...
film benim çok hoşuma gitti çünkü 13 yaşın büyüme,aşk ve kariyer üzerine olan düşkünlüğü oldukça güzel işlenmiş..Garner’ın performansı ise göz doldurucuydu..
bu filmi 13 veya birazcık daha yüksek bi tyaşta izlemeyince hiç bi anlamı kalmaz bence. ama film gzldi. zaten jennifer garner çok tatlııı. bu filmdede daha bi tatlı olmuş. film izlenmeye değer
inanılmaz derecede keyifli bir film.Jennifer garner ise büyüleyici.Keşke 30 Olsam özellikle thriller ’daki dans sahnesi ile belleklere kazıyor kendisini ve seyircisine romantik dakikalar geçirtme konusunda da çok iddialı..Kaçırmayın
çok güzel bir romantik komedi... ii vakit geçirmek istiyorsanız kaçırmayın derim... gerçekten eğlenceli... jennifer bu filmde çok tatlı... bu kadına gülmek çok yakışıyo yaa :)